26. jan, 2021

Öppet brev till Leif GW Persson

Hej GW!

Jag har länge beundrat dig för din tillämpning av logisk förmåga och statistiska data, när det gäller att lösa kriminella gåtor. Jag har tyckt att din analytiska förmåga i vissa avseenden varit beundransvärd! Och din kapacitet som författare är naturligtvis odiskutabel (vilket jag inte har några synpunkter på i detta sammanhang).

Men när jag i dag, både via en artikel i DN och via Aftonbladets braskande löpsedel får veta, att du klagar högljutt över att du än inte fått tillgång till något av de nu aktuella s.k. Covid-vaccinerna – och att du umgås med planer på att flytta till Israel, där man har varit snabbare med att få fram vacciner och sprida ut dem i befolkningen… Ja, då undrar jag vart din analytiska förmåga och din faktakontroll tagit vägen!

I ett kriminalfall skulle du sannolikt inte inte dra ogrundade slutsatser utifrån något du hört i TV eller läst i tidningarna – utan att själv skaffa dig grundläggande kunskaper på det område det gällde! Inte ens om de som uttalade sig där vore professorer, läkare och ”kändisar” av olika slag, skulle du låta dig övertygas utan vetenskapliga fakta (antar jag)!

Men när det bokstavligen handlar om ditt eget liv – då frångår du dina principer om noggrannhet och källforskning via tillgänglig vetenskaplig litteratur! Fullkomligt oförklarligt!

Fast jag inser ju att du - liksom de flesta av oss - är ordentligt ”hjärntvättad” av den imponerande och inflytelserika koalitionen mellan skolmedicinen och läkemedelsindustrin. Och du betraktar säkert sådana som mig som okunniga och kanske sensationssökande rättshaverister eller konspirationsteoretiker. I så fall har du fel!

Som rejält överviktig, och sannolikt med en del andra symtom från det ”metabola syndromet”, och med hänsyn till din ålder (trots att du är ett år yngre än mig!), så hamnar du förstås i kategorin ”riskgrupp”.

Du skulle enkelt kunna ”ta dig ur riskgruppen” genom något så elementärt som en vettig kost (rikligt med naturligt mättat fett, samt ordentliga tillskott av C-vitamin, vitamin D3, och därutöver mineraler som zink, magnesium och selen mm). Men jag misstänker att någon läkare (eller dietist) knappat någon gång givit dig sådana råd. Kanske har man i stället givit dig rådet att äta ”fettsnålt” och undvika mättat fett. Fullkomligt kontraproduktiva råd, om man vill ha en god hälsa!

Om du mot förmodan ändå skulle drabbas av viruset SARS-CoV-2 (som ger sjukdomen Covid-19), så kan jag ge dig den glädjande informationen, att det finns kraftfulla motmedel, även när sjukdomen dyker upp. Det gäller bl.a. Hydroxiklorokin och Ivermectin – som du troligen aldrig hört talas om (eftersom du missat ”grundforskningen”). Men det finns även annat – som våra läkare och myndigheter förnekar. ”Det finns inget botemedel” säger man… En uppenbar lögn!

Båda de nämnda medlen är sedan många år beprövade och säkra läkemedel mot parasitsjukdomar (som t.ex. malaria) och är utomordentligt effektiva som profylax - även mot Covid-19.

När det gäller Hydroxiklorokin, så har det använts i närmare 70 år som standardmedel för att förebygga malaria. Under många år har alla, som skulle resa till länder där malaria finns, fått Hydroxiklorokin, och det har aldrig funnits några problem med biverkningar. Man har gett det till unga, gamla, barn, gravida kvinnor – utan några problem. Men när man nu kom på att det var verksamt mot Covid-19 – så blev läkarna plötsligt förbjudna att skriva ut detta medel, utom mot vissa reumatiska tillstånd. Varför, kan man undra?

När vi nu har en ”Coronapandemi” - som enligt den gamla definitionen inte alls är någon pandemi, så har man fullständigt ”snöat in” på detta med teknikaliteter runt smittspridning (hålla avstånd, inte umgås i grupper, sprita sina händer mm). Men man talar ALDRIG om det fullständigt självklara – att stärka sitt immunförsvar!

När ett virus är så spritt som detta nu är, så finns det ingen chans att undkomma på sikt. Alla kommer förr eller senare att drabbas – och då är det bara vårt immunförsvar vi kan lita på!

Men nu går alla bara och väntar på att få detta vaccin (tydligen du också!). Men det är inte alls är något vaccin i egentlig mening, utan ett genterapeutiskt experiment! Och om man sätter sig in i den teknik man använder, så blir man skräckslagen. Riskerna är mycket stora för våldsamma biverkningar! Och det bedrövliga är, att vaccinet inte minskar risken att bli smittad – och inte heller risken att man för smittan vidare! Det måste t.o.m. WHO erkänna!

Vad man hoppas är, att de som drabbas skall få ett lindrigare sjukdomsförlopp! Dessutom vet man inte heller hur länge den effekten kvarstår. Det kan röra sig om några månader! Och eftersom virus hela tiden muterar, så skulle det kunna betyda att vi måste vaccinera oss varje år – kanske mer än en gång om året. Bingo! Vaccintillverkarnas våta dröm!

Jag har ingen större förhoppning om att du någonsin kommer att läsa dessa rader – om inte möjligen någon bekant tipsar dig. Och kanske ännu mindre förhoppning om att du skall kunna ta till dig budskapet. Men om du mot förmodan ändå skulle bli litet nyfiken – och begripa att det bokstavligen kan handla om ditt liv – fast inte på det sätt du tror - så kan du kanske gå in på min hemsida och forska litet där. Adressen är www.svaradoktorn.se

Och jag är inte i desperat behov av besökare, eftersom jag redan haft nära 1,5 miljoner besök på sidan. Jag har inte heller för avsikt att i så fall utnyttja ditt kändisskap för att öka antalet besök (som för övrigt inte ger mig en enda krona i förtjänst. Sidan är helt gratis för alla – och innehåller inte heller någon betald reklam!)

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?