Välkommen till Gästboken!

Här kan du ge dina synpunkter på sidorna - eller bara tala om att du varit här... Om denna sida inte fungerar, så får du gärna framföra dina tankar på: se@svaradoktorn.se

E-post 27. nov, 2021

Jörgen Myhrman

Hej, min vän!

Är inne här för att stärka min kamp mot omvärlden som gör allt för att tvinga mig att låta mig injiceras med "vaccin" mot Coronaviruset. Det är skrämmande hur man har lyckats manipulera allmänheten till att tro på de pseudovacciner som snarare förstör än räddar
dem från Covid-19. Redan när denna s.k. pandemi startade kände jag att det bästa vore att låta den härja över och avklinga. Att göra allt för att fördröja förloppet gör bara allt värre och ger viruset mera tid att mutera sig, vilket nu med tydlighet visar
sig.

E-post 24. sep, 2021

Ulf Pohl

Har botat en konstaterad och uppmätt testikeltumör med 5 dagars vattenfasta samt KS vit.c.

3/8-21 misstanke på Ersta sjh. 4/8 konstaterande och uppmätning på Nacka sjh. röntgen 5/8 förslag om avlägsnande av berörd testikel vilket jag avböjde. Jag började vattenfasta 3/8, hade då redan gått ned 5 kg och tappade sedan ytterligare 5 kg men sedan vände
det. Efter en månad åter normalvikt. Ett mångårigt basiliom på ena låret försvann samtidigt.

E-post 27. aug, 2021

Kristina

Hej

Läser din bok. Ser att på de första sidorna ett tydligt faktafel. Du nämner magnetröntgen och datortomografi i styckena efter varandra.


MR eller MRT står för magnetresonanstomografi, bilder tas med hjälp av radiovågor alltså har inte röntgenstrålning något att göra med denna teknik. Man kan inte heller gå in med bältet i en magnetkamera då skulle den smälla rakt in i kameran så Nej! du låg
inte i en magnetkamera utan en CT (DT) Computer Tomograhpy eller datortomografi. CT används eftersom det är en snabb undersökning ibland i kombination med jodkontrast i blodet. Under en MR undersökning används annat kontrastmedel som inte är jodbaserat. En
CT gör som du beskriver att britsen åker fram och tillbaka medan i en MR är britsen stilla och flyttas endast om det behövs för centreringens skull. MR kamera avger ett högt bankande ljud liknande en gatuborr så det behövs hörselskydd!


Förväxling mellan dessa två tekniker är vanliga samt benämning magnetröntgen MEN det är tyvärr fel. Hoppas att sprida kunskap om vad som är vad och det finns förklaring om man söker efter fakta.

E-post Webbsida 22. apr, 2021

Margareta

Jag har kämpat med min överviktig länge och har beställt din bok. Hoppas på resultat, känns som man prövat allt..

E-post Webbsida 22. apr, 2021

Felicia

Spännande och inspirerande bok!

E-post 27. mar, 2021

Alf

Har nu läst din bok, mycket imponerande av dina kunskaper du skaffat dig på din resa fram till att bli av med din cancer.

Kommer att använda dina råd och hoppas på ett bra resultat

E-post 28. feb, 2021

Fred

Tack för inlägg om ivermektin - det verkar fungera har jag sett hos en vän.

Titta gärna på denna behandling för långtidscovid med Niacin, vitamin B3:

https://nkalex.medium.com/the-team-of-front-line-doctors-and-biohackers-who-seem-to-have-solved-long-covid-5f9852f1101dVideos från RUN-DMC på Youtube har publicerat ett par avsnitt om detta:

https://youtu.be/uQlBmy-T2W8En behandling för långtidscovid, skapad av läkare och biohackare, som bl a bygger på observationen att NAD+ nivåerna hos Covid sjuka är låga, har formulerats och testats av sk long covid haulers. NAD+ har med cellernas energisystem och mitokondrierna att göra.
Om NAD+ blir lågt försöker kroppen kompensera det genom att använda mer tryptofan, vilken är en föregångare till seretonin, och därmed får man också låga seretonin nivåer. Mikrobiom och ämnesomsättning påverkas också i processen.


Lösningen på problemet är en rad kosttillskott, och viktigast av dem är B3, niacin men det ska vara Niacin med flush, alltså som orsakar rodnad vid högre dosering. Alltså nikotinsyra, nicotinic acid. Tyvärr är den formen inte så lätt att få tag på, och flera
tillverkar har tydligen bytt från nikotinsyra till nikotinamid (vilken inte ska vara effektiv) i sina B3 produkter. Solgar har en 100 mg B3 med flush, anger de, men det råder delade meningar om att den verkligen är nikotinsyra, med flush alltså.

E-post Webbsida 18. feb, 2021

Karin Stahl

Jag hade för ett tag sedan Covid-19 och har sen dess blivit frisk men jag kan inte känna smak eller lukt? Det har snart gått 3 månader och jag har läst och läst om det men hittar inget som har hjälpt. Vet du någonting?

E-post 3. feb, 2021

anders Spjuth

Samband mellan diabetes 2 och cancer?

Jag fick d2 förra våren. Blev ordinerad Metformin 2tabletter. Jag blev även skiktrönkad utan cancer.I dec-20 konstaterad bukspotscancer med metastaser på levern. Det gick fort.Tar nu cellgift.

E-post Webbsida 29. jan, 2021

Örjan

En mycket bra hemsida!

E-post 26. dec, 2020

Peter

Läser din bok och gör omedelbara paralleller till det Strutsbetendet, prestige eller vad det nu är och som råder just nu. Sedan många år är det konstaterat att merparten av de sk. riskgrupperna lider påtaglig brist på D-vitamin. Sedan många år är det konstaterat
att det i princip är Selenfattiga jordar på hela jordklotet ( några få undantag). Sedan många år konstaterat D-vitaminets betydelse för immunförsvaret. Sedan många år konstaterat De antivirala egenskaper Selen har, bl.a behandlas och förebyggs virussjukdomen
Keshans sjukdom med Selen.

Sedan i slutet av april visar studier på en signifikant koppling mellan kraftigt ökad dödlighet och svårare sjukdomstillstånd och låg Selenstatus. Inte ett ord, inte en stavelse hur man inom riskgrupperna kan förebygga. Ett virus som har visat sig vara "chanslöst"
mot ett intakt immunförsvar men blir lika elakt som andra influensavirus om det är "hål" i immunförsvaret. Så jag känner när jag läser din bok att " ja det här kan nog fasen stämma, det finns nog en rad åtgärder utanför skolmedicinen som har påtagliga effekter
vid cancerbehandling men att prestigen hindrar detta att komma fram"

E-post 21. aug, 2020

Hagbart Severinsen

Hei. Jeg er veldig glad for at jeg fant nettstedet ditt. Meget intressante ting du tar opp. Jeg har kjøpt meg to liter med kollidialt sølv 20 ppm. Jeg bor i Peru og her får man ikke 10 ppm. Jeg har ikke kreft elle noen andre alvorlige sykdommer. Jeg tat
en spiseskjed en eller to ganger daglig. Er det for mye når det er 20 ppm? Gurkemeie pulver blander jeg også i kosten ca. en spiseskjed daglig og en god del vit. A og C. Jeg er 76 år.

E-post Webbsida 15. maj, 2020

Stefan

Min kostrådgivare bad mig avstå från att använda kolloidalt silver, vad finns det egentligen för konsekvenser av att använda det?

E-post 5. maj, 2020

Eva Frilund

Hej! Min 16 åriga flicka har osteosarcom m.spridning till lungorna, har blivit opererad men metastaserna kommit tillbaka i lungorna. Nu verkar ingen cytostatika kunna bota och vi är intresserad av din metod. Vi bor i Finland.

E-post 27. apr, 2020

Pernilla

Hej hej!

Jag har lite frågor till dig. Min man har en aggressiv cancer i hjärnan och går på cellgifter. Vi har tittat lite på alternativa metoder. Kan de kombineras med de vanliga läkarmetoderna? Funderade på kolloidalt silver och D-vitamin. Hur mycket bör och kan man
ta?

Tack för en intressant sida!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?