4. mar, 2022

Intravenös vitaminbehandlingUnder lång tid och vid många tillfällen har jag berättat om intravenös C-vitaminbehandling mot allvarlig sjukdom.  Generellt bryr man sig inom  skolmedicinen inte om att ens överväga sådan behandling. Tvärt om brukar man påstå att så höga doser är ”livsfarliga” (utan att ge några sakliga skäl för det). Man verkar inom skolmedicinen närmast ha en skräck för vitaminer.

Jag frestas tro, att detta hänger samman med övertygelsen att allt som inte gagnar läkemedelsindustrin måste vara overksamt eller skadligt. Från första dagen på sin utbildning har läkarna tydligen ”indoktrinerats” i uppfattningen att det endast är ”godkända läkemedel” som kan förebygga eller bota sjukdom.

Och finessen med ”godkända läkemedel” är ju att de kan patenteras och ge något företag möjlighet att med ensamrätt sälja dem med god vinst (minst sagt).

Om något så vardagligt och enkelt som vitaminer kan bota sjukdom (eller ge bibehållen hälsa) så skulle det ju kunna äventyra ekonomin för åtskilliga läkemedelsföretag! Att betrakta vitaminer som ”enkla” produkter är för övrigt verkligen en gravt felaktig uppfattning!

Många cancerpatienter, som läst min bok (Och cancern bara försvann) eller sett min hemsida frågar mig om var de kan få intravenös C-vitaminbehandling – och jag har hittills inte kunnat ge några konkreta svar.

Nu verkar det som att jag kan ge det.

Har precis talat med kliniken i Uppsala, där man dels ägnar sig åt behandling mot kronisk smärta – men också intravenös vitaminbehandling (bl.a. Högdos av C- och D-vitamin).

Adressen till smärtlindringsenheten är: internationellasmartkliniken.se
- där man också kan diskutera intravenös vitaminbehandling.

Snart startar man där en ny hemsida, just för vitaminbehandling – med adressen ReviveMe.se

För säkerhets skull: Jag har inga som helst ekonomiska intressen i nämnda företag – och säljer varken vitaminer eller något annat jag nämner på min hemsida!

Jag hoppas många tar del av denna information!


Ett sensationellt tillfrisknande efter intravenös behandling med C-vitamin finns på följande länk. Den video som ursprungligen fanns, där mannen själv och hans två söner berättar om händelsen - har förstås raderats!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?