9. nov, 2021

Stötta de drabbade!

Viktigt klipp från Ulf Bittners "Sverige Granskas":

 

Ulf Bittner i samtal med Sven-Erik Nordin, (känd som http://svaradoktorn.se )
Sverige Granskas i samtal om Regionernas, Politikernas och Medias brott mot mänskligheten.

De lurar avsiktligt svenska folket att delta i medicinska experiment. Även barn och gravida luras, de som normalt aldrig deltar i medicinska experiment. Regeringen och myndigheterna har blivit laglösa, de bryter mot alla lagar, till och med Barnkonventionen som ska värna om barnens rättigheter.

I stället utnyttjas barn som försöksdjur i ett gigantiskt medicinskt experiment. Samtalet handlar just om barnen och Jennifer Melin som fått svåra skador av detta medicinska experiment - som hon inte hade en aning om att hon deltog i.

Nu startas ett medborgarinitiativ för Jennifer Melin i Sverige där fokus ska ligga på att göra det som Regionerna, Politiker, Myndigheter och media inte klarar av, att ta sitt ansvar politiskt medialt och ekonomiskt för Jennifer Melin.

Nu öppnas möjligheten för andra barn och familjer att bli informerade om svenska myndigheters, politikers och medias bedrägeri mot befolkningen och barnen via ett initiativ startat av medborgare för sanning och mänskliga rättigheter http://medborgarinitiativet.nu

Ett initiativ av medborgare för att stötta Jennifer Melin i kampen för sin hälsa och rättvisa.

Här ges möjligheten för den som vill och kan att stötta Jennifer Melin från Sundsvall med en gåva då hon råkat mycket illa ut även ekonomiskt av myndigheters och medias totala förfall.

Svenska folket kan inte längre lita på myndigheterna och de storägda medierna som helt klart har fallit in i korruption och snarare följer de stora Läkemedelsbolagens jakt på ekonomiska vinster än att göra sin plikt som skattefinansierade granskare, som är tillsatta för att på ett ärligt och sanningsenligt sätt skydda och informera folket på ett korrekt sätt.

Från frisk och kry till rullstolsbunden på 10 dagar.


Här berättar hon själv om händelsen och hur hon har blivit behandlad av Region Västernorrland och Sundsvalls Tidning (Bonnier-media).
https://rumble.com/voppdv-frn-frisk-och-kry-till-rullstolsbunden-p-10-dagar-jennifer-melin-20-r-frn-s.html

Jennifer Melin vill även komma i kontakt med andra som drabbats av injektionerna för att knyta kontakter och hjälpa andra och höra deras upplevelser av detta.

Här kan ni komma i kontakt med Jennifer Melin via medborgarinitiativet som förmedlar vidare seriösa e-mail till Jennifer Melins privata e-postadress, för att skydda Jennifer Melin mot hat/hot mail.

e-mail: jennifermelin@medborgarinitiativet.nu

En gåva till Jennifer Melin kan ges nedan.
Märk: Gåva Jennifer Melin
Swish: 0730262198
eller

Via bankkonto:
Märk: Gåva Jennifer Melin
Swedbank
Clearing: 3021
Konto: 2282190

Dessa gåvor administreras av medborgarinitiativet och vidarebefordras till Jennifer Melin.

Du kan läsa mera här:

http://medborgarinitiativet.nu

http://eueeshealthcare.bloggproffs.se

http://svaradoktorn.se

SE SVERIGE GRANSKAS INTERVJUN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rumble.com/voxw1l-sverige-granskas-regionernas-och-medias-brott-mot-mnskligheten-och-barnen..html

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?