20. okt, 2021

DN:s brist på vetenskaplighet

Nu gör DN en dramatisk historia om att man ”äntligen fått fram ett vaccin mot malaria”.
Detta är i princip lögn och bedrägeri!
Man har i många år förebyggt och botat malaria med hydroxiklorokin, som varit ”godkänt läkemedel” i mer än ett halvsekel!

Dessutom finns det klara bevis för att både klordioxid och kolloidalt silver mycket enkelt och snabbt klarar av malariaparasiten. Det senare har visat sig vara till 100 % effektivt (se länk i slutet på texten).

Kolloidalt silver är enkelt och billigt, lätt att förvara och distribuera - även i varm, tropisk miljö, eftersom det s.a.s är ”självdesinficerande”.

Det låga priset är förstås – tillsammans med förhållandet att det inte går att ta patent på – den viktigaste anledningen till att barn i Afrika under många år fått dö i malaria, utan att man botat dem med kolloidalt silver. Inget företag kan ta patent på och tjäna miljoner på denna vätska.

Detta enkla medel är ett så stort hot mot Big Pharma att tillverkaren Anders Sultan i Sverige hotas med böter på 800 000 kr, om han så mycket som antyder att det kan ha hälsoeffekter!
Inte ens på sin privata hemsida får han göra det.

Men samtidigt är det många hundra användare, som som hela tiden rapporterar om medlets goda effekter – t.ex. mot många (de flesta?)  former av infektioner och inflammationer.
Kolloidalt silver klarar av både bakterier, svamp, encelliga parasiter och virus – och till skillnad mot vanliga antibiotika skapar det inte några resistenta stammar av mikrober.

Själv har jag använt kolloidalt silver varje dag, ända sedan jag drabbades av cancer våren 2014. Den värsta biverkning jag märkt är att min cancer försvann (men där var kolloidalt silver troligen bara en av orsakerna – tillsammans med min ändrade kost, och tillskott av vitaminer och mineraler),

De skrönor som sprids om kolloidalt silver (t.ex. om han man skulle få blåfärgad hud – Argyria) - har inget faktaunderlag! Men det är förstås livsviktigt för läkemedelsindustrin att smutskasta och odugligförklara ett så potent medel.

En av dem som mest kraftfullt spridit osanningar om kolloidalt silver är professor Dan Larhammar – preses i Kungliga Vetenskapsakademin.
Han har nyligen blivit anmäld för att ha spridit totalt osanna uppgifter om kolloidalt silver.

I en ojävig och objektiv domstol borde han givetvis fällas, men det återstår att se.

Länk här:

https://www.voffaren.se/dan-larhammar-anmald-for-oredlig-fabricering-och-rapportering-av-vetenskap-forskning/


Att kolloidalt silver inte ens tycks ha testats i den ”pandemi”, som nu sägs bero på ett virus och sprids över stora delar av världen är ett mysterium!
Fast när man vet att läkemedelsindustrin sedan länge styr både forskning och klinisk verksamhet på det medicinska området, så är det inte konstigt.

På följande länk finns en video från Ghana, där man rutinmässigt botar just malaria med kolloidalt silver. Jag har publicerat den flera gånger tidigare, och ingen har ens försökt att visa att videon är ”fejk”. Man tycker förstås att det verkar så otroligt att man vägrar tro sina egna ögon!

http://www.svaradoktorn.se/427029039/3873508/posting/katastrofen-i-kongo

 PS För säkerhets skull: Jag har inga som helst ekonomiska intressen i kolloidalt silver!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?