22. dec, 2019

Den metabola pandemin - ny reviderad upplaga

Lars Berns senaste bok, den fjärde och reviderade upplagan av ”Den metabola pandemin” utkom nyligen. Med sitt breda perspektiv kan den nästan sägas ersätta både min egen (”Och cancern bara försvann”), Ralf Sundbergs ”Forskningsfusket”, Peter Götzsches ”Dödlig medicin och organiserad brottslighet” och flera andra böcker i ämnet.

Vid läsningen började jag markera viktiga meningar med röd överstrykningspenna – men till sist gav jag upp, när jag fann att det nästan skulle bli helt röda sidor i boken. Där finns nämligen en mängd superviktiga meningar, som egentligen borde stå i stor stil på Sveriges alla löpsedlar – och läsas högt för en mängd politiker och beslutsfattare, samt inte minst för en mängd LÄKARE!

Men naturligtvis kommer etablissemanget så långt möjligt att försöka tiga ihjäl detta oerhört viktiga dokument. Man kommer även att försöka tysta Lars Bern på andra sätt (vilket tydligen redan är ett sorgligt faktum). Han är ett kraftfullt hot mot läkemedelsindustrin – som enligt Peter Götzsche uppfyller alla kriterier för att betraktas som ett ”kriminellt nätverk”.

Varje dag dör människor på grund av läkemedelsbolagens kriminella aktivitet – och det är mycket plågsamt att konstatera, hur många läkare låter sig bli lydiga redskap för denna bransch. Att de är utomordentligt skickliga och räddar liv på vissa områden ursäktar inte att de via mediciner och skolmedicinsk behandling dagligen förgiftar människor och förkortar deras liv. Inte av ond vilja, men av genuin okunskap om en av grunderna för god hälsa – vår kost!

Att man fortfarande rekommenderar kolhydratrik kost till cancerpatienter är fruktansvärt! Kolhydrater (socker och stärkelse) är det som cancerceller allra mest behöver för att växa och spridas – vilket man känt till i närmare hundra år nu…

Och när man påpekar att cancerförekomsten ökat dramatiskt det senaste halvseklet, så påstår vissa forskare, att det ”bara” beror på att befolkningen blivit äldre… Hur förklarar man då, att cancer tycks gå allt längre ner i åldrarna. Numera förekommer det att barn föds med cancer! Och från 1980 till 1990 ökade förekomsten av cancer hos barn under tio år i Sverige med 37 %! I Storbritannien har cancer bland barn under tiden 2000 till 2016 ökat med 40 %...

En annan fruktansvärd historia är, att läkare fortfarande fortsätter att skriva ut statiner för att sänka människors kolesterolnivåer. Kolesterol är livsnödvändigt för varje cell i kroppen. Med för LÅG kolesterolhalt i blodet dör vi helt enkelt. Och människor med högt kolesterolvärde lever bevisligen längre än de med lågt värde! Statiner blockerar bl.a. vår egen förmåga att tillverka enzymet Q 10 – som är absolut nödvändigt för varje muskel i kroppen. Eftersom hjärtat onekligen är en muskel, så är det tämligen ironiskt att läkarna förskriver statiner för att skydda hjärtat och förhindra hjärtinfarkt!

Problemet är förstås, att statiner är medicinhistoriens mest lönsamma produkt någonsin. Bara under de senaste decennierna har de olika statinprodukterna dragit in ca tusen miljarder dollar till läkemedelsföretagen (!!!). Då väger fakta lätt! Att människors hälsa undergrävs och deras liv förkortas väger lätt – när tusen miljarder dollar ligger i andra vågskålen!

En oerhört omfattande och dagligen pågående tragedi!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?