29. nov, 2022

Karneval Förlags julkatalog 2022

Nyligen kom Karneval Förlags julkatalog, där min bok ”Och cancern bara försvann” finns med.

Det bjuder mig egentligen emot att på detta sätt göra reklam för min egen bok. Jag föddes nämligen redan 1944 och är uppväxt med ”Jantelagen”, som 1933 formulerades av författaren Axel Sandemose (Du skall inte tro att du ÄR någon. Du skall inte tro att du är lika god som vi. Du skall inte tro att du är klokare än vi. Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi, etc.).

Men boken har helt negligerats av mainstreammedia och varken recenserats eller ens nämnts i någon av våra vanliga tidningar – med ett enda undantag, där emellertid några ”faktarutor” av självutnämnda experter förklarade att min bok egentligen inte var något att bry sig om. Den har också odugligförklarats av ett antal läkare - så jag tar mig nu friheten att sprida informationen – och även citera den minst sagt kompetente Lars Berns rader om boken.

Så här skriver han:

”Eftersom jag själv är cancerdrabbad och inte var modig och kunnig nog för att tacka nej till skolmedicinens behandling har jag nu i 27 år brottats med en lång rad komplikationer till följd av den stympande behandling jag fick. Inte bara ingreppet gav komplikationer, utan bristen på uppföljning och information om eventuella komplikationer, ledde till att jag fullständigt i onödan fick svåra problem som följt mig till denna dag.

Jag önskar att jag hade haft Sven Eriks mod och insikter den dag jag fick min diagnos. I dag hade mitt beslut blivit ett helt annat än det jag fattade 1991.

Om ni fått en cancerdiagnos bör ni läsa Sven Eriks bok före beslut att gå med på skolmedicinens primitiva behandlingar. Det kommer att stärka er i diskussioner med behandlande läkare.”

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?