29. nov, 2022

Avgörande framsteg?

Den16 mars 2016 skrev jag på hemsidan nedanstående text.

Tyvärr måste jag mer än fem år senare konstatera, att den största förändringen nog är att rubriken i dag skulle vara ”Regionadministrerad psykisk tortyr” (eftersom beteckningen ”Landsting” nu av tveksam anledning bytts ut mot ”Region”).

Enligt de uppgifter man kan få fram i dag – 29 november 2022 – har väntetiden i Dalarna under tiden 2017 – 2021 i genomsnitt varit 106 dagar – och kortast i Blekinge, Jönköping och Södermanland, med 63 dagar.

Men med tanke på hur fullkomligt sanslöst man hanterat den s.k. ”pandemin” i Covid-19, så finns det kanske skäl oroa sig över att väntetiden nu efter ”pandemin” blivit längre!

 

Man kan nästan misstänka att den viktigaste förändringen på fem år är ett namnbyte!

 

Här följer den ursprungliga texten från 2016.

Landstingsadministrerad psykisk tortyr

Nyligen kunde man i rikspressen ta del av en vetenskaplig rapport, där det framgick att ”Män som har en allvarlig variant av prostatacancer får i snitt vänta 167 dagar på behandling”. ETTHUNDRASEXTIOSJU DAGAR! Man ger patienterna besked om en potentiellt dödlig sjukdom, talar om för dem att de ingenting kan göra, annat än att vänta ett halvår på läkarnas insatser – som då sannolikt innebär ett kirurgiskt ingrepp och strålning (med ofta minst sagt besvärliga biverkningar!).

Just detta att man inte själv kan göra något för att förbättra sin situation måste vara oerhört frustrerande. OCH DET ÄR EN UPPENBAR LÖGN! Man kan göra mycket för att förbättra sin situation – och kanske göra de planerade medicinska insatserna onödiga. Så enkla åtgärder som att kraftigt reducera sockerintaget i sin kost, äta en matsked gurkmeja om dagen, ta en matsked kolloidalt silver fem gånger om dagen och rejäla doser D-vitamin varje dag – skulle drastiskt förbättra möjligheterna att övervinna cancern. Med stor sannolikhet skulle denna enkla ”behandling” under det halvår man väntade på sjukvårdens insatser för ett flertal patienter innebära, att ingen operation eller strålning behövdes! Ytterligare kosttillskott i form av selen, jod och magnesium, samt en rejäl promenad varje dag, skulle ytterligare förbättra oddsen.

Men detta är så enkla åtgärder att det väl betraktas närmast som en förolämpning mot läkarnas avancerade utbildning. Ingen skall dock kunna påstå, att det nämnda på något sätt är skadligt eller bidrar till cancerns utveckling under det halvår man får vänta på annan behandling. Så varför inte pröva!

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?