22. nov, 2022

Ett par synpunkter på TV-programmet "Fråga Doktorn"

I programmet ”Fråga Doktorn” den 21 november 2022, pratas mycket om antibiotikaresistens, som de flesta tycks vara medvetna om är ett mycket allvarligt hot mot den allmänna sjukvården – över hela världen. Det är möjligt att ganska rutinmässiga kirurgiska ingrepp snart kommer att vara förknippade med risk att dö, när inte längre våra mest kraftfulla antibiotika biter på de infektioner som kan uppstå. Och även andra infektioner, som tidigare enkelt avhjälpts med antibiotika, kan bli livshotande!

Det pratades mycket om hur resistens uppstår och vad man kan göra för att undvika sådan.

Min spontana fråga är varför man inte nämner kolloidalt silver – som tycks klara av de flesta patologiska mikrober (bakterier, virus, svamp, amöbor, encelliga parasiter etc.).

Anledningen måste vara genuin okunskap! Och att sådan okunskap demonstreras i ett av Sveriges mest kända TV-program om medicinska frågor måste betraktas som en sensation – eller rättare sagt en skandal.

Eftersom medlet är absolut ofarligt för högre varelser (som människor och andra däggdjur – och även fiskar) måste det finnas någon anledning till att man aldrig nämner kolloidalt silver – annat än när man hänsynslöst ljuger och påstår att det är både farligt och overksamt – hur man nu kan få den ekvationen att gå ihop! Man kallar produkten ofta ”silvervatten”, som för att ge associationer till medeltida vidskepelse (om ”silverkulor” och annat).

Det är sedan länge bevisat hur effektivt kolloidalt silver är – och de ”skador” man brukar hänvisa till, t.ex. i form av argyria (blåfärgning av huden) kan absolut inte uppstå av kolloidalt silver, men däremot av höga halter silversalter som t.ex. silvernitrat.

Kolloidalt silver får inte längre säljas som kosttillskott (utan något sakligt medicinskt skäl för detta förbud), men Livsmedelsverket skämmer ut sig genom att på sin hemsida ge helt sanslösa uppgifter om medlets farlighet. De överskrider också sina befogenheter, eftersom det inte handlar om något ”livsmedel”. I stället borde det vara Kemikalieinspektionen som har jurisdiktion när det gäller detta ämne.

Men Livsmedelsverket agerar fullständigt rättsvidrigt – och säger sig ha för avsikt att utdöma ett vite på 800 000 kr, om någon (även på en privat hemsida) nämner hälsoeffekter av kolloidalt silver! Effekter som är synnerligen väldokumenterade via tusentals användare!

När och hur blev Livsmedelsverket en domstol? Vilka dokument stöder Livsmedelsverkets roll som juridisk instans?

Det finns sedan absolut INGA dokumenterade fall av skador förorsakade av kolloidalt silver! Livsmedelsverkets agerande är en rättsskandal som Uppdrag Granskning omedelbart borde titta på! Det finns egentligen bara en rimlig anledning till myndigheternas agerande. Kolloidalt silver är så enkelt, billigt och effektivt att det hotar läkemedelsindustrins försäljning av dyrare, mindre effektiva och farligare produkter!

Om någon myndighet vore mer mån om människors hälsa än om att stödja läkemedelsindustrins astronomiska inkomster – skulle hotet om en global epidemi av resistenta bakterier mycket snabbt vara undanröjt!

På följande länk finns en klargörande intervju med en erfaren och kunnig svensk läkare!

https://www.vaken.se/lakare-kolloidalt-silver-kompletterar-antibiotika-cytostatika-och-svampmedel/

 

Nästa fråga handlar om den man i programmet som drabbats av sepsis (allmän blodförgiftning) och fått tillbringa många veckor på sjukhus, där man till sist tvingades amputera både händer och ben. Här tycks ingen känna till att höga doser intravenöst C-vitamin är mycket effektivt mot detta tillstånd (och många andra)! Den svenska läkaren Sture Blomberg har under flera år använt den metoden och botat många ”hopplösa fall” av sepsis. Dessutom har han också botat sin gamla syster, som låg döende i covid-19, med samma metod. Läkarna tänkte stänga av respiratorn, eftersom man ansåg att hon absolut inte kunde överleva!

Efter en kort tids behandling med C-vitamin intravenöst gick hon på egna ben ut från sjukhuset och var helt återställd!

 

Sture Blomberg beskriver själv händelseförloppet på denna länk:

https://trovetandeochvetenskap.se/fallbeskrivning-om-covid-19-och-intravenost-c-vitamin/

 

 

Men naturligtvis är det samma sak här. Att något så utomordentligt enkelt och billigt som C-vitamin skulle kunna bota allvarlig sjukdom ses både som en förolämpning mot den oerhört sofistikerade skolmedicinen – OCH även här som ett hot mot läkemedelsindustrins oerhörda vinster!

Pengar tycks alltid gå före människors liv och hälsa!

Dock tycks man i vårt västra grannland Norge numera rutinmässigt behandla sepsis just med intravenöst C-vitamin. Kanske Fråga Doktorn kunde bjuda in någon norsk läkare för att berätta om detta?

 

Till sist hade den inbjudne läkaren mage påstå, att de snabbt framtagna ”vaccinerna” mot Covid-19 var en oerhörd framgång för den medicinska vetenskapen!

Ja – för industrins ekonomi! Många hundra miljarder dollar i vinst. Men många döda och allvarligt skadade av ”vaccinerna”! Och slutnotan har vi inte sett än! Kanske kommer det att visa sig, att Neurosedynkatastrofen var en ganska beskedlig historia i jämförelse!

 

Slutligen: Jag säljer inget, och jag har absolut inga som helst ekonomiska intressen varken i kolloidalt silver eller C-vitamin

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?