21. nov, 2022

Något om KLIMATET

Vi översköljs numera dagligen av uppenbara lögner om vårt klimat - som att det ”aldrig varit varmare än nu på jorden” och att den ökade temperaturen kommer att leda till flera meters höjd havsnivå, missväxt och global svält!

Och det värsta: Man påstår att utsläpp av koldioxid är den viktigaste anledningen till temperaturhöjningen (som ändå är mycket blygsam). Detta trots att vi faktiskt VET att vi har haft MYCKET VARMARE perioder, långt innan vi i stor skala började bränna kol och olja!

Det är sant att människor svälter, men det beror mer på politiska konflikter och enskilda aktörers ekonomiska intressen än på klimatförändringar.

Några få multinationella företag inom livsmedelsbranschen med astronomiska resurser kontrollerar det mesta av världshandeln – och precis som läkemedelsindustrin offrar man gärna några miljoner människors liv för att öka sina intäkter.

Svält är en mycket kraftfull marknadsfaktor!

Kan det vara någon som bryr sig om att undersöka informationen på följande länk?

 

https://newsvoice.se/2022/11/solens-magnetism-lilla-istiden/

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?