17. nov, 2022

Anthony Fauci avslöjas

Ibland ”drabbas” man av en bok som man inser att alla borde läsa – och som kanske i någon mån skulle kunna ”förändra världen”. Tyvärr följs upplevelsen ofta av en insikt om att innehållet är så provocerande att många instinktivt kommer att undvika den – eftersom den hotar att rubba deras världsbild. Särskilt förstås om boken beskriver alldeles korrekta och lätt kontrollerbara fakta!

En sådan bok är ”Den verklige Anthony Fauci” av Robert F. Kennedy JR. Översättaren Stefan Lindgren och Karneval Förlag skall ha en eloge för att de gör detta enastående verk tillgängligt på svenska.

De som möjligen har undrat vem eller vilka som ligger bakom den ”pandemi”, vars konsekvenser vi nu under ett par år genomlidit – i form av giftiga injektioner man kallar ”vacciner”, samt ”lockdowns”, yrkesförbud för ”icke vaccinerade” och andra för samhället och vår ekonomi mycket skadliga åtgärder - de kan här få svar på en del av sina frågor.

(I en bok, som med noter och referenser är på mer än 600 sidor).

Och om man vill veta vem som såg till att förbjuda väl beprövade och synnerligen effektiva medel mot sjukdomen Covid-19 (som Ivermektin och Hydroxiklorokin) – och tvingade läkarna att använda alternativet Remdesivir, som ger svåra skador på njurarna, så hittar man också svaret i denna bok.

Enkelt uttryckt, så skulle man kunna säga, att Dr Anthony Fauci är en värdig efterträdare till den minst sagt ökände nazistiske läkaren Josef Mengele, känd som ”Dödsängeln”, vilken genomförde de mest fasansfulla experiment man kan tänka sig på försvarslösa fångar i förintelselägren före och under andra världskriget.

Genom sin maktposition i amerikanska ”National Institute of Allergy and Infectious Diseases”, där Fauci varit chef sedan 1984, har han fått ett närmast globalt inflytande över hur man hanterat smittsamma sjukdomar. På så sätt har han sannolikt varit orsak till mer lidande och död än Dr Mengele hann med under sin tid.

Till Dr Faucis ”meriter” hör också att han lyckades förändra definitionen på begreppet pandemi, så att ordet ”död” uteslöts. Nu räcker det att en sjukdom omfattar flera världsdelar och ”utgör ett betydande hot mot folkhälsan” för att man skall tala om en pandemi!

På så sätt kunde man förklara det nu aktuella coronaviruset vara orsaken till en pandemi – vilket utgjorde en förutsättning för att man skulle kunna sätta igång ett världsomfattande experiment med helt oprövade ”vacciner”. Detta trots att viruset inte ger skador och dödlighet i högre grad än en svår årstidsinfluensa.

En annan förutsättning för att utveckla vacciner är att inget botemedel får finnas för den aktuella sjukdomen. Därför har alltså Fauci och hans medbrottslingar gjort allt för att förhindra användningen av sådana botemedel – och även använt genuint forskningsfusk för att odugligförklara dem.

 

Ett par kommentarer om boken:

”Vem – eller vad – är den verklige Anthony Fauci? Det kan vara den viktigaste frågan som vi står inför i dag när vi kämpar för att överleva den dödliga vård som vi erhållit från ’Amerikas doktor’. Berättelsen om Faucis uppgång och styre handlar om hur våra viktigaste institutioner – statsförvaltning, sjuk- och hälsovård, den akademiska världen och media – totalt har korrumperats av Big Pharma (och Gates foundation). De av oss som tror på vetenskap och demokrati har nu tillgång till en bok som kan hjälpa oss att bryta Faucis ödesdigra förtrollning och börja befria världen från denna korruption.”

(Mark Crispin Miller, professor i mediestudier vid New York University)

”För den som är intresserad av att göra en djupdykning i den mer än hundraåriga historia som leder fram till covid-19-pandemin är Den verkliga Anthony Fauci ett absolut måste

 I kraft av sin finansiering kontrollerar Fauci, Gates och Wellcome Trust 63 % av världens biomedicinska forskning. Man skulle kunna säga att de nästintill kontrollerar allt, eftersom de också har kapacitet att dra in finansiering av projekt de inte vill ska utföras. Mellan 2009 och 2016 godkände FDA cirka 230 läkemedel – alla kom från Faucis verkstad. Fauci är en inkubator för läkemedel. I sitt labb har han petriskålar fyllda med alla tänkbara virus, och han har forskare som håller på att leka med olika molekyler och olika gifter, som de sedan släpper i en petriskål och ser om det dödar odlingen. Om det gör det, så vips har han fått ett potentiellt antiviralt läkemedel… Det är mycket troligt att Fauci kommer att tvingas avgå på grund av det som kommer fram i ljuset i denna bok”.

(Dr Joseph Mercola, Mercola.com)

 

Citat ur boken

”Beklagligt nog är Faucis misslyckande med att uppnå några folkhälsomål under covidpandemin inget enstaka misstag, utan överensstämmer med ett återkommande mönster av att offra folkhälsan och säkerheten på läkemedelsprofitens och egenintressets altare. Han har konsekvent prioriterat läkemedelsindustrins vinster framför folkhälsan. Läsare av dessa sidor kommer att se hur Fauci genom sin långa karriär rutinmässigt har förfalskat forskning, lurat allmänhet och läkare och ljugit om säkerhet och faktiska effekter. Faucis missgärningar inkluderar hans brott mot de hundratals svarta och latinamerikanska föräldralösa och fosterbarn som han utsatt för grymma och dödliga medicinska experiment och hans roll, tillsammans med Bill gates, i att förvandla hundratusentals afrikaner till laboratorieråttor i billiga kliniska studier av farliga experimentella läkemedel som, när de väl godkänts, förblir ekonomiskt utom räckhåll för de flesta afrikaner. Läsaren kommer att se hur Fauci och Gates har förvandlat den afrikanska kontinenten till en dumpningsplats för utgångna, farliga och ineffektiva läkemedel, många av dem återkallade av säkerhetsskäl i USA och Europa”.

 

”Alla hans strategier under covidpandemin – forskningsfusk för att kunna introducera farliga och ineffektiva läkemedel på marknaden, undertryckande och sabotage av konkurrenskraftiga produkter som har lägre vinstmarginaler, även till priset av att pandemin förlängs och tusentals liv går förlorade – allt detta görs i ett gemensamt syfte: den intensiva hängivenheten för läkemedelsjättarna”.

 

Sammanfattningsvis måste det ses som ett gigantiskt misslyckande för världens juridiska system att denne man ännu inte åtalats och dömts för sin minst sagt omfattande brottslighet!

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?