10. nov, 2022

Vi ger upp - när alla är döda!

”Om Sverige blir angripet av ett annan land kommer vi aldrig att ge upp. Alla uppgifter om att motståndet skall upphöra är falska”.

Detta budskap fick vi för många år sedan i broschyren ”Om kriget kommer”. Och det betyder förstås att vi skall strida ”till sista man” – tills alla är döda eller så allvarligt skadade att de inte längre kan strida. Ett kusligt scenario – som några påpekat, men inte alla tycks ha fattat innebörden av.

Om kungen, statsministern, hela regeringen och riksdagen gemensamt förklarar, att nu lägger vi ner vapnen, för att människoliv inte skall spillas i onödan – så måste vi se den informationen som falsk. Var och en av oss är därför skyldig att fortsätta strida tills vi är döda eller så skadade att vi inte längre kan strida.

 

Det skrämmande är nu, att exakt samma ordalydelse fortfarande finns i den broschyr som just nu görs tillgänglig för oss alla!

Min erfarenhet säger mig nu, att detta inte är något tillfälligt misstag, just när det gäller ”kris eller krig”, som det står på broschyrens framsida. Det tycks i stället handla om ett allvarligt systemfel i vårt samhälle. Om man ser på dagens aktuella problem – som ”klimathotet”, ”pandemin” och ”vaccinerna” mot Covid-19, så gäller samma taktik.

All information som avviker från myndigheternas, pressens och vaccintillverkarnas utsagor skall betraktas som falska. Oavsett hur många som bekräftats ha dött av ”vaccinerna”, så skall de uppgifterna betraktas som falska – och de som försöker berätta sanningen skall till varje pris tystas, och helst straffas hårt!

De som visar det alldeles uppenbara att det har funnits mycket varmare perioder i jordens historia skall också tystas – och den sanningen skall betraktas som falsk! ”Klimathotet” måste till varje pris hållas levande, och det verkliga förhållandet att en tillräckligt hög halt koldioxid i atmosfären är en förutsättning för allt liv på jorden måste betraktas som falskt (hur sant det är är)!

Och på samma sätt skall det betraktas som falskt att någon kan förebygga sjukdom genom en sund kost och hälsosam livsstil! Särskilt gäller det s.k. kroniska sjukdomar som cancer, diabetes och epilepsi! Alla påståenden om att man kan hålla sig frisk utan läkemedel skall betraktas som falska, och de som framför sådana synpunkter måste betraktas som samhällsfarliga!

Visst är det en underbar tid vi lever i!

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?