29. okt, 2022

Myndigheterna har inget ansvar för vår hälsa!

När jag vid ”pandemins” början desperat försökte få reda på vem som hade det övergripande ansvar för hälsan i vårt land, så var min naiva tro förstås att det var Folkhälsomyndigheten! Att döma av myndighetens namn, så borde ju en sådan tanke inte vara helt främmande!

Men ack så fel jag tänkte! Folkhälsomyndigheten har INTE något ansvar för folkhälsan. Man hänvisade till andra myndigheter! Och när jag kontaktade dessa, så hade inte heller de något ansvar!!

Slutsatsen måste alltså bli – att INGEN MYNDIGHET HAR ANSVAR FÖR FOLKHÄLSAN!

Inte konstigt att det ser ut som det gör i vårt samhälle!

Vi får själva var och en ta ansvar för vår hälsa!

Om detta möjligen för någon verkar otroligt, så titta på följande länk!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?