25. okt, 2022

Folkmord med hjälp av "vaccin"?

Vi befinner oss nu mitt i vad som måste vara världshistoriens i särklass största medicinska skandal, och våra myndigheter, politiker och mainstreammedia låtsas som om inget hänt!

De injektioner man valt att kalla ”vacciner” har globalt redan förorsakat hundratusentals svåra skador och dödsfall, och samhällets ansvariga (inkl. Svenska Kyrkan) fortsätter att agera för att ”alla skall vaccineras”.

Stora delar av världen har drabbats av någon sorts ”masshypnos” och kopplat bort det sunda förnuftet för att blint och aningslöst följa myndigheter och media. Mest anmärkningsvärt är att också den medicinska professionen följer samma spår – och aktivt uppmanar till fortsatt ”vaccinering”.

Vi vet ju sedan länge att skolmedicinen är den kanske mest korrumperade av alla branscher, och att läkemedelsföretag oförfärat offrar människoliv för profitens skull. Men detta är ändå något fullkomligt unikt!

Man agerar kraftfullt via alla tillgängliga kanaler för att hela världens befolkning skall injiceras med ett medel, som inte skyddar mot att smittas av den aktuella sjukdomen (Covid-19), som inte förhindrar att den sprids – och dessutom har skadeverkningar som på gruppnivå vida överstiger de skador sjukdomen kan ge!

Många framstående forskare världen över har visat detta i vetenskapliga studier och via faktiska observationer i den konkreta verkligheten. Men de flesta av dem har med olika metoder effektivt hindrats från att framföra sina erfarenheter i vanliga media, och de har på samma sätt blockerats på sociala plattformar.

Men sedan en tid är det nu fullkomligt uppenbart vilket gigantiskt och förödande bedrägeri detta handlar om! Ingen kan längre förneka det förfärliga som skett – och fortfarande sker dagligen. Var och en som nu inte försöker förhindra fortsatt ”vaccination” mot Covid-19 är strängt taget delaktig i något man på goda grunder skulle kunna kalla ett folkmord!

Och när man nu tycks ange gravida kvinnor som en särskild målgrupp för ”vaccinationerna”, så borde nästan vilken normalbegåvad vuxen människa som helst inse det fullkomligt vidriga i detta! Men alldeles särskilt våra läkare! Och bara det enkla faktum att antalet levande födda barn i Sverige under 2022 års första halva minskat rejält och är det lägsta sedan 2006 borde åtminstone väcka någon tanke!

Tidigt under ”pandemin” stoppade man enkla botemedel mot Covid-19 som Hydroxiklorokin och Ivermektin – och motarbetade kraftfullt sådant som C-vitamin, vitamin D3, zink och kolloidalt silver, som entydigt visat sig kunna både förebygga och lindra symtomen hos dem som ändå smittats av det aktuella viruset!

Jag har länge efter min ringa förmåga deltagit i försöken att informera om denna dödliga galenskap, men har utsatts för hån och förakt, och man har påtalat att jag faktiskt inte är läkare eller har någon formell medicinsk kompetens.

Men det skulle inte hjälpa, för mängder av läkare och specialister på de områden det här gäller (som smittspridning, virologi och intensivvård) försöker hela tiden få fram sanningen om detta. Men alla som inte har ”rätt uppfattning” tystas, förtalas och kallas konspirationsteoretiker”, vilka övertygande fakta de än visar!

Lyckligtvis finns det några alternativa kanaler, som man inte helt lyckats tysta (trots stora försök). En sådan är Swebb-tv. Där framträder nu en oerhört kompetent och erfaren svensk läkare – Sture Blomberg – tillsammans med den också mycket kunnige Lars Bern.

Det borde bli obligatoriskt för alla i Sveriges Riksdag (och hela läkarkåren) att se detta inslag!

Några kan säkert hitta fel och brister i programmet – men den som påstår sig ha större kompetens och erfarenhet än Dr Sture Blomberg på det medicinska området - eller hävdar att det som framförs inte är korrekt - får nog svårt att hävda sin trovärdighet!

Ta gärna del av följande länk – och se/lyssna på HELA!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?