17. okt, 2022

Den förfärliga sanningen om Folkhälsomyndigheten

 

Efter att den s.k. ”pandemin” i Covid-19 bröt ut (inte farligare än en kraftig säsongsinfluensa) har man fått vänja sig vid att en ”masshypnos” genom de stora läkemedelsbolagen (vaccintillverkarna) spridit sig över världen.

Man har frångått de sedan många år etablerade principerna för behandling av luftvägsinfektioner – och skräckslaget uppmanat de smittade att stanna hemma – obehandlade – så länge som möjligt, och endast uppsöka vården, när det blev absolut kris. Och då var det ofta för sent, varför äldre och människor med nedsatt immunförsvar avled – men hade kunnat räddas med tidiga insatser! Till dem som tvingades till egen ”karantän” hörde också många, som bara fått ett positivt utslag på ett s.k. PCR-text – som i över 90 % av fallen kan vara falskt positivt!

Läkare och myndigheter har ljugit och bedragit i en obegriplig omfattning, och lyckats få Covid-19 att verka långt farligare än de faktiska erfarenheterna visar. Man har laborerat med statistiken och bl.a. räknat vaccinerade som ovaccinerade upp till två veckor efter andra sprutan! Naturligtvis med avsikt att få risken för ovaccinerade att verka större än den är - samt att felaktigt kategorisera en mängd biverkningar (inkl. död) i gruppen ”icke vaccinerade”!

Det är fruktansvärt plågsamt att uppleva hur även erfarna läkare gått i denna fälla och okritiskt godtagit de gravt felaktiga och manipulerade data som presenterats av våra ansvariga myndigheter.

Att man dessutom fallit till föga för bortförklaringar om effekten hos beprövade läkemedel som Ivermektin och Hydroxiklorokin är mer än upprörande – liksom att man förnekat den väl underbyggda informationen om att rejäla doser av vitamin D3, C-vitamin och zink högst avsevärt minskar risken för allvarliga följder av Covid-19!

Tyvärr finns ju relevant forskning oftast i engelskspråkiga forskningsrapporter, som för vanliga svenskar blir svåra att tolka – både på grund av just att de är på engelska och därför att det vetenskapliga språket i sig kan vara svårt att förstå. Men läkarna kan med sin akademiska bakgrund inte skylla ifrån sig på sådana grunder!

Emellertid finns det några som tagit sig tid att översätta och förklara på begriplig svenska – i former som trots kraftfullt motstånd ibland tar sig fram till oss alla (som har en fungerande dator).

På följande länk kommer ett sådant exempel – och jag skulle vilja påstå att man där får absolut avgörande vetenskapliga fakta, som visar framför allt hur Folkhälsomyndigheten medvetet ljugit och lurat oss å det allra grövsta. Jag anser att några på den myndigheten faktiskt borde åtalas – och brottsrubriceringen kunde i åtskilliga fall bli ”vållande till annans död”!

Glöm inte att slå på ljudet!

https://rumble.com/v12ik6k-covid-19-vaccinen-myndigheternas-desinformation.html

 

Mer information finns på följande länk.

http://www.svaradoktorn.se/427029039/7156315/posting/avsl%C3%B6jande-bok-om-covid-skandalen

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?