16. okt, 2022

Tre kriminella organisationer i Sverige

Folkhälsomyndigheten, Läkemedelsverket och Livsmedelsverket är en trio myndigheter, som sannolikt genom åren förorsakat mer onödigt lidande och fler dödsfall än alla andra samhällsinstanser tillsammans (möjligen med undantag av sjukvården, där en förmildrande omständighet ändå är att de också räddar liv och minskar lidande)

När det gäller Läkemedelsverket, så är det ju främst en marknadsföringsorganisation för läkemedelsindustrin – och finansieras också nästan helt med avgifter från de företag, vars produkter verket godkänner! Närmast en garanti för jäv och partiskhet! Gravt skadliga statinpreparat, blodtrycksmedicin och psykofarmaka är några av storsäljarna.

Livsmedelsverket har under många år skämt ut sig med fullkomligt kontraproduktiva kostråd – som t.ex. att undvika mättat fett – till förmån för fleromättade fetter och kolhydrater. Resultatet har bl.a. blivit en exploderande fetma hos befolkningen – med tillhörande sjukdomstillstånd. Riktigt illavarslande är, att nu också 20 % av skolbarnen är överviktiga eller feta. En ohälsobomb, som snart briserar och kommer att stressa sönder hela sjukvårdssystemet!

Folkhälsomyndigheten har en liknande agenda, som tycks gå ut på att till varje pris undertrycka just folkhälsan. Under den. s.k. ”pandemin” har det blivit extremt tydligt, då man ohejdat propagerat för de experiment med gentekniska preparat, som injiceras i oskyldiga människor (numera också barn).

En person som också där utmärker sig är förre statsepidemiologen Anders Tegnell – som hänsynslöst ljuger oss mitt i ansiktet. Hans ”shower” vid de regelbundet återkommande pressträffarna var sanslösa uppvisningar i lögn och bedrägeri. Och inte ens nu, när uppgifterna om ”vaccinernas” effekt och säkerhet sedan länge bekräftats som lögner av oberoende forskare – och resulterat i en skrämmande statistik av skador och dödsfall bland de ”vaccinerade” - har han slutat med propagandan för de livsfarliga sprutorna! Fast numera är han ju inte längre statsepidemiolog, så förhoppningsvis får hans desinformation därför inte samma genomslag.

Redan flera år före ”pandemin” avslöjade sig Anders Tegnell som en lögnare, då han i en telefonintervju bekräftade, att kolloidalt silver faktiskt är effektivt mot ”nästan alla virus”. Det värsta är att han sedan förnekade vad han sagt och påstod att hans yttrande var ”tagit ur sitt sammanhang”!

Intervjun är inspelad i sin helhet, utan avbrott eller manipulation – vilket också bekräftats av forskare, som lyssnat igenom ljudfilen!

Länken dit finns här:

 En annan intressant inspelning är följande, där också Anders Tegnell visar vad han är kapabel till. Han förklarar att ”Covid-vaccinerna” inte förorsakat ett enda dödsfall – och att vi utan dessa ”vacciner” skulle ha fått ca 75 000 döda i Covid-19!

På länken nedan ser vi, att man i Europa fått rapporter om ca 44 000 dödsfall av de aktuella ”vaccinerna”! Eftersom det oftast är endast ca 1 % av de faktiska fallen som redovisas (och aldrig mer än 10 %), så kan man förmoda att antalet döda är långt högre!

Olyckligtvis (för Sverige) fick Tegnell inte den tjänst man påstod var vikt för honom på WHO – utan han finns nu kvar på Folkhälsomyndigheten, där han kan fortsätta sin desinformation på nationell nivå!

För den som vill veta mer om det totala bedrägeriet runt Covid-19 går det bra att lyssna på en bra beskrivning (på svenska) på denna länk:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?