16. okt, 2022

Mer om bedrägeriet med "vacciner" mot Covid-19

Den nederländska EU-parlamentarikern Rob Roos hävdar att han avslöjat att det så kallade ”vaccinet” mot covid-19 aldrig var testat mot smittspridning innan det släpptes på marknaden och makthavare tvingade människor att ta substansen.
– Detta är en skandal, säger han i ett mycket viralt klipp på sin
Twitter

och påpekar att ”detta raderar hela den rättsliga grunden för covidpassen”.

Det är den nederländska EU-parlamentarikern Robert ”Rob” Roos, från gruppen Europeiska konservativa och reformister, som nu säger att han gjort ett häpnadsväckande avslöjande.

Enligt honom har en Pfizer-chef medgett för honom att ”vaccinet” aldrig testades för att förhindra smittspridning innan det släpptes på marknaden.

På bara några timmar hade hans klipp, som lades upp igår, setts av miljontals människor.

I skrivande stund, cirka ett dygn senare, har över 7 miljoner sett det. Hans film har skapat en vaccinkritisk storm utan like på Twitter.

– ”Om du inte blir vaccinerad är du asocial”. Så sa den nederländska premiärministern och hälsoministern till oss. ”Du vaccinerar dig inte bara för dig själv, utan också för andra. Du gör det för hela samhället.” Det är vad de sa, säger Rob Roos i klippet.

– Idag visade sig detta vara fullständigt nonsens. I en covidutfrågning i Europaparlamentet erkände en av Pfizer-cheferna just för mig: att vid introduktionen hade vaccinet aldrig testats för att stoppa smittspridning av viruset. Detta raderar hela den rättsliga grunden för covidpassen, som ledde till massiv institutionell diskriminering då människor förlorade tillgången till väsentliga delar samhället. Jag tycker att detta är chockerande, till och med kriminellt.

Så här säger han i slutet av sin film:

– Detta är en skandal. Miljontals människor över hela världen kände sig tvingade att vaccinera sig på grund av myten att ”du gör det för andra”. Nu har det visat sig vara en billig lögn. Detta måste avslöjas. Vänligen sprid denna film.

I utfrågningen ställde han frågan om Pfizers covidvaccin var testat för att stoppa smittspridning innan det släpptes på marknaden.

I sitt svar, som Rob Roos hänvisar till, använder dock Pfizer-chefen Janine Small ordet ”immunisering”, inte smittspridning, vilket flera lagt märke till i Roos kommentarsfält.

– Angående frågan om vi visste om att stoppa immunisering innan det släpptes på marknaden. Nej. Vi var tvungna att verkligen röra oss i vetenskapens hastighet för att verkligen förstå vad som händer på marknaden, lyder Pfizer-representantens svar.

– Ur den synvinkeln var vi tvungna att göra allt utifrån risk, säger hon enligt ett längre klipp.

Brittiska GB News klargjorde i tisdagens livesändning att man hade bjudit Pfizer-chefen i fråga för att få en kommentar av henne. Detta i samband med att man intervjuade Rob Roos om utfrågningen i Europaparlamentet och det han nu säger. Även Australiens ledande nyhetssajt news.com.au säger att man försökt nå Pfizer för ytterligare kommentar.

Nu har Rob Roos också intervjuats av Fox News Tucker Carlson.

– Detta är en av de största skandalerna i vår tid, hävdar han där.

Enligt Politico har Pfizers vd Albert Bourla dragit sig ur att vittna och besvara frågor inför EU-parlamentets covidpanel, rapporterade tidningen i slutet av september.

Now where are the rest of the MSM?

Pfizer did not know whether Covid vaccine stopped transmission before rollout, executive admitshttps://t.co/GEvj5P7jEh

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?