22. aug, 2022

Det globala Covid-bedrägeriet avslöjas - igen!

Nu har situationen i Ukraina, konflikten mellan Ryssland och andra nationer, liksom andra allvarliga konflikter världen över, ”klimathotet” – och här hemma ansökan om medlemskap i NATO och det förestående riksdagsvalet – plötsligt fått det globala bedrägeriet runt ”pandemin” och de s.k. ”vaccinerna” mot Covid-19 att nästan försvinna i mediebruset!

Fast pinsamt nog fortsätter ändå – mot all vetenskap och allt sunt förnuft – propagandan för fortsatta ”vaccinationer” från ansvariga myndigheter och andra agerande! Man skulle kunna kalla det ”pinsamt” – men eftersom det bokstavligen handlar om människors liv och hälsa, så är det något långt mer än bara pinsamt! Det hela måste närmast kallas ett ”brott mot mänskligheten”!

 

Oskyldiga människor dör eller skadas för livet av de aktuella ”vaccinerna” – som enligt gällande nomenklatur på det medicinska området definitivt inte kan kallas ”vaccin”! De skyddar inte mot smitta, och de förhindrar inte att smittan sprids av de infekterade!

Dessutom är de aktuella injektionernas biverkningar sådana, att de ofta åstadkommer långt större skada än den sjukdom de skulle skydda mot! Dödstalen är generellt mycket högre i gruppen ”vaccinerade” än bland de ”ovaccinerade”.

 

Minst sagt anmärkningsvärt (KRIMINELLT!) är också våra myndigheters sätt att förhindra användning av mycket enkla medel för att förhindra den aktuella smittan – t.ex. genom rejäla intag av C-vitamin, vitamin D3 och zink! Planer finns nu att maximera tillåten maxdos av vitamin D3 till 4000 IE dagligen. Motiveringen bygger på helt falska grunder och saknar vetenskapligt stöd.

Man underlåter också att tala om, att vitamin D3 inte ”bara” är ett enkelt vitamin, utan att det närmast är ett livsviktigt hormon, som behövs för tusentals metabola processer i kroppen, och att det tycks vara helt avgörande för ett väl fungerande immunförsvar!

 

Själv har jag nu i åtskilliga år varje dag tagit 10 000 IE – utan några iakttagbara biverkningar. Sannolikt bidrog mitt intag av vitamin D3 tidigare till att få min enligt läkarna dödliga cancer att försvinna. Denna effekt är numera vetenskapligt bekräftad.

Det ultimata beviset på ”bedrägeriet” kring Covid-19 är också, att myndigheter globalt gått in och FÖRBJUDIT sedan tidigare godkända läkemedel som Ivermektin och Hydroxiklorokin – när det visat sig att båda hade effekt mot Covid-19!

 

Zoia Zakariasdotter har i sin blogg ”Modiga människor” nyligen intervjuat den svenska forskaren Anette Stahel. Länk till intevjun kommer här (med Zoia Zakariasdotters medgivande):

 

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=XwuI596FYac&feature=share

 Den inledande bilden visar omslaget på den viktiga bok som nämns i intervjun.

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?