12. aug, 2022

Klargörande intervju

Ulf Bittner intervjuar Reiner Füllmich och Ulf Beijerstrand

I en situation där nästan hela världen låtit sig luras – med alldeles förfärande resultat, medicinskt, socialt, politiskt och ekonomiskt – är det av största vikt att vi lyssnar till dem som lyckats bibehålla sunt förnuft och logiskt tänkande. Eftersom media och myndigheter helt slutit upp bakom bedrägeriet, och nästan alla kritiska röster tystats, så tycks en överväldigande majoritet ha låtit sig manipuleras, så de förnuftiga är i minoritet (än så länge).

En av de främsta bland dem som inte låtit sig luras, utan sakligt undersökt fakta, är stjärnadvokaten Reiner Füllmich, som tillsammans med ett antal kollegor och en stor grupp medicinskt sakkunniga skoningslöst avslöjat hela det gigantiska bedrägeri som nu utspelas över en stor del av världen. De drivande krafterna bakom bluffen är bl.a. World Economic Forum, under ledning av Klaus Schwab, samt det numera av mörka krafter dominerade WHO och den farmaceutiska industrin, liksom Bill Gates och hans hejdukar, med närmast ofattbara ekonomiska resurser.

Det gemensamma målet tycks vara dels att skaffa sig total kontroll över världens befolkning - samt att genomföra den dramatiska minskning av jordens befolkning, vilken Klaus Schwab konkret beskriver i skriften ”The Great Reset”, som en reaktion på ”Covid-pandemin” i januari 2022.

När det gäller specifikt Covid-19, så ställde sig Reiner Füellmich och hans medarbetare några konkreta frågor.

  1. Hur farligt är Covid-19-viruset?

Svaret är: Ungefär som ett vanligt influensavirus

  1. Är de introducerade ”vaccinerna” mot Covid-19 effektiva och säkra?

Svaret är: De s.k. vaccinerna skyddar inte mot smitta, och förhindrar inte spridning av sjukdomen. Alltså är de absolut inte effektiva - och borde absolut inte få kallas vacciner!

Dessutom ger de mängder av allvarliga biverkningar, och antalet döda bland de ”vaccinerade” är betydligt högre än bland ”ovaccinerade”. Statistiken är glasklar!

Alltså är ”vaccinerna” INTE säkra!

  1. Är de PCR-test man använder för att konstatera Covid-smitta tillförlitliga?

Svaret är: Om man använder testet på det sätt man gjort hittills (med upp till 45 cykler av ”förstoring”) så är de närmast värdelösa, och kan ge över 90 % falskt positiva svar.

Alltså: PCR-testen är INTE tillförlitliga!

Detta är bara en synnerligen förenklad och kortfattad beskrivning, men innehåller ändå något av det viktigaste i hela denna förfärliga historia – som sannolikt är världshistoriens i särklass största bedrägeri på det medicinska området!

En mer utförlig beskrivning får man via intervjun på följande länk – på engelska, men maskinöversatt av Öysten Rönne.

Dem som vill se originalintervjun på engelska kan göra det här:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?