10. aug, 2022

Pandemin som aldrig var någon pandemi (i medicinsk mening)

Det är svårt att tro att nästan en hel värld kan drabbas av ”masshypnos”, ”masshysteri” eller ”hjärntvätt”…

Men det finns gott om historiska bevis för att detta kan ske. Det som ligger närmast till hands är kanske nazitidens Tyskland – före och under andra världskriget.  Hitler lyckades övertyga majoriteten av tyskar om att de var ett överlägset folkslag, som skulle kunna skapa det ”Tredje riket” och bara använda övriga folkslag som närmast slavar i detta rike.

Han lyckades också få sina landsmän (och många andra) att tro att gruppen judar utgjorde den stora fienden – och därför skulle utrotas!

Med hjälp av dagens digitala teknik och ett fantastiskt nätverk av intressenter (som Läkemedelsindustrin, World Economic Forum och andra) har man nu med hjälp av nästan samtliga medier och oändliga ekonomiska resurser lyckats lura en hel värld att tro, att hela jordens befolkning hotades av ett livsfarligt virus.

Logik och sunt förnuft tycks ha försvunnit, och de institutioner och enskilda, som lyckats bibehålla sitt kritiska tänkande har idiotförklarats, förföljts och tystats.

Oberoende vetenskap har förkastats, medan vaccintillverkarnas uppenbara forskningsfusk framhållits som den enda sanna informationen!

Nationer, samhällen och familjer har splittrats – när några individer vågat ställa sig upp och förklara sambanden. Enkla, billiga, beprövade och effektiva botemedel mot det aktuella coronaviruset (som Ivermektin och Hydroxiklorokin) har förbjudits.

Lika kända och effektiva medel för att stärka immunförsvaret (som C- och D-vitamin och zink) har myndigheter och läkare bestämt avrått ifrån – och även om det varit svårt att förbjuda dessa ”naturliga” ämnen, så har man varnat för höga doser. Och just nu tycks man vara på väg att lagstifta om maxdoser för vitamin D-3 - maxdoser som närmast är en garanti för att detta ämne (som egentligen mest är ett hormon) inte skall få tillräcklig effekt för immunförsvaret!

Någon/några har bestämt sig för att en så stor del av mänskligheten som möjligt skall injiceras med ett ämne som definitivt aldrig skulle få kallas ”vaccin” – eftersom det varken skyddar mot infektion eller mot spridning av infektionen. Dessutom tycks de aktuella injektionerna medföra mängder av allvarliga biverkningar – och antalet döda bland de ”vaccinerade” är högre än bland ”ovaccinerade”.

Detta är självklart helt i linje med vad World Economic Forum förespråkar – nämligen en dramatisk minskning av jordens befolkning, vilket enligt grundaren Klaus Schwab är en absolut nödvändighet för mänsklighetens överlevnad.

Att fullständigt omänskliga åtgärder skulle vara räddningen för mänskligheten kan te sig som en tankeväckande paradox!

Den minst sagt välrenomerade tyske advokaten Reiner Füllmich har tillsammans med ett antal kollegor och många medicinska experter startat en stor utredning för att fastställa det gigantiska bedrägeriet runt ”corona-pandemin” och ställa de skyldiga till svars.

Viktig information om detta finns på följande länk.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?