11. jul, 2022

Vaccinerna som stoppar mänsklig fortplantning

Sammanfattning

Filmen ”Infertility: A Diabolical Agenda” har producerats av Dr Andrew Wakefield och organisationen ”Children’s Health Defense”. Den beskriver i detalj WHO:s intentioner att framställa ett ”anti-fertilitetsvaccin” som reaktion på uppfattningen om jordens överbefolkning - och hur sådana vacciner har använts (utan människors kännedom eller medgivande) sedan mitten av 1990-talet.

WHO har mer än en gång avslöjats med att avsiktligt lura kvinnor att tro att de vaccinerats mot stelkramp – när de i själva verket har steriliserats!

Filmen illustrerar tydligt att ”depopulations-agendan” inte är en konspirationsteori. Den är verklig, och den är spridd över hela världen. Även HPV-vaccinet och Covidsprutorna har haft en skadlig effekt på fertiliteten som har ignorerats.

Under årtiondet efter att HPV-vaccinet introducerades minskade tonårsgraviditeterna med 50 %.

Medan VAERS är det enda officiellt tillgängliga systemet för att uppskatta antalet skador av Covid-sprutorna, så har USA:s regering åtminstone tio andra rapportsystem, som de inte delger data från!

Children’s Health Defence arkiverar frågor via FOIA (Freedom of Information Act) om de övriga systemen för att få en bättre uppfattning om skadornas omfattning, men VAERS och anekdotiska rapporter tyder på att antalet skador och dödsfall är enormt.

Data från försäkringsbolag världen över bekräftar också detta.

Länk till Dr Mercolas blogg:

Länk till den ovan beskrivna filmen:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?