10. jul, 2022

Den verkliga anledningen till att vaccinera barn

Sannolikheten för att små barn skall utveckla allvarliga eller dödliga former av Covid-19 är extremt låg, och tack Gode Gud för det!

Med det sagt kan vi undra varför Big Pharma och amerikanska regeringstjänstemän är så enträgna med att injicera ungdomar, barn och till och med bebisar med TRE doser av ett nytt ”läkemedel”, som enligt Rochelle Walknsky - chefen för CDC – inte ens kan förhindra infektion eller spridning av SARS-CoV-2.

(CDC är USA:s ”Centers for Disease Control and Prevention”, och SARS-CoV-19 är det coronavirus som sägs ge sjukdomen Covid-19).

Vad injektioner av barn emellertid kan göra är att utsätta dem för en mängd kända och okända, potentiella risker med läkemedlet självt. Och den verkliga orsaken till denna galenskap kan vara mycket mer olycksbådande och självsvåldigt än vi inser (och styrt av Big Pharma).

Den genbaserade Covid-sprutan för barn var ALDRIG avsedd att skydda folkhälsan! Det handlar i stället om att skydda Big Pharma, säger en prominent företrädare för medicinsk frihet.

Trycket för att få mRNA COVID-sprutor i de späda armarna på miljoner amerikanska barn handlade aldrig i verkligheten om att skydda våra ungdomar och folkhälsan, säger Robert Kennedy Jr – grundaren av ”Children’s Health Defence”.

I en intervju med ”poddaren” Mikhaila Peterson försäkrar Kennedy Jr att den verkliga anledningen till att det känt kriminella företaget Pfizer obevekligt arbetat för att få sin genbaserade spruta godkänd för ungdomar var för att deras oerhört lönsamma mRNA-produkt skulle kunna få ansvarsbefrielse (och man då inte skulle kunna ställas till svars för de skador den kan ge).

Enligt Kennedy Jr skulle företag som Pfizer aldrig marknadsföra och sälja ett vaccin, om de inte garanterades ansvarsfrihet för det – eftersom ett åtal för de oundvikliga skador som förorsakas av sprutorna effektivt skulle förstöra dessa företag finansiellt.

Han förklarar också att om Covid-sprutan slutligen sätts på CDC:s vaccinationslista för barn, så behöver inte Pfizer oroa sig för att hållas ansvarigt för någon framtida skada som förorsakats av sprutan.

När en spruta har blivit godkänd av FDA (Food and Drug Administration) öppnar det möjligheten för människor att stämma tillverkarna för varje sjukdom skada eller dödsfall sprutan har förorsakat – om de inte kan få den rekommenderad för barn.

Med andra ord förklarar Kennedy Jr att om ett vaccin ”officiellt” rekommenderas för barn, så får det automatisk ansvarsfrihet, och det gäller vem som tar det – vuxen eller barn. Och ”det är anledningen till att de är ute efter barnen”, säger han.

Länk till originalartikeln.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?