2. jul, 2022

Historiens största bedrägeri

 

Många framstående läkare och oberoende forskare världen över är sedan länge på det klara med vad den s.k. ”pandemin” och de ”vacciner”, som sägs vara botemedlet, handlar om.

 

Men de som har modet att avslöja fakta tystas ofta effektivt – och mainstream media är helt lojala med bedragarna, så något avslöjande den vägen kan vi inte förvänta oss..

 

En av dem som träder fram och berättar – och som än inte kunnat tystas helt, är David E Martin, som bl.a. är extremt kunnig i innovativ ekonomi och därmed också har goda kunskaper om de ekonomiska krafter som styr i vår värld. Detta inte minst inom det medicinska området, där korruption och bedrägerier är mer regel än undantag.

 

Följande är några korta utdrag ur en intervju med denne David E Martin – och sist kommer en länk till intervjun.

 

Publicerat  av Ulf Bittner 2022-06-28.

Mycket viktig intervju med den spetsspecialist-sakkunnige opartiske, saklige och synnerligen kompetente och trovärdige världskände dr David E Martin. Läs hela artikeln och sprid vidare! Maskinöversatta citat.

700 miljoner världen över kommer att dö från CV19 Vax år 2028 – enl. Dr. David Martin

Dr. David Martin har ett omfattande CV inom medicinsk vetenskap och ekonomiska investeringar. Dr Martin driver också ett företag (M·CAM International) som finansierar banbrytande innovationer över hela världen. 

Han är också en av nyckelpersonerna som söker rättvisa via stämningar som riktas mot medicinska företag och USA:s federala regering, som är involverad i att leverera de så kallade ”vaccinerna” för CV19. 

Enkelt uttryckt är, enligt Dr. Martin, CV19-”vaccinerna” ett biovapen.

Big Pharma och regeringen visste det och visste också att det skulle orsaka massiva dödsfall och permanenta skador. 

Dr Martin säger:

"Det kommer att bli mycket värre. . . . Det är inte ett ”vaccin” mot Corona virus.  Det är en spikproteininstruktion för att få människokroppen att producera ett toxin. . . . 

 Faktum är att injektionerna är att betrakta som biovapen och bioterrorism.

 De är inte en ”folkhälsoåtgärd”. Fakta är mycket enkla. 

Detta var överlagt! Det var en kampanj av inhemsk terror för att få allmänheten att acceptera den universella vaccinplattformen med hjälp av ett känt biologiskt vapen. Det är deras egna ord och inte min tolkning.”

Hur många kommer att dö av CV19-biovapnen? 

Dr. Martin säger:

 "Som egen uppskattning tror de på 700 miljoner människor globalt, och det skulle innebära att USA:s deltagande i ”vaccinationskampanjen” kan betyda döden för 75 miljoner till 100 miljoner människor. . . . 

Det finns ett ”problem” i USA, nämligen brist på ekonomiska medel i programmen Social Security, Medicare och Medicaid. Men det är en positiv faktor för befolkningen, eftersom ju färre mottagare av Social Security, Medicare och Medicaid, desto bättre. 

Dr. Martin tror att de katastrofala effekterna av CV19-injektionerna snart kommer att drabba den medicinska industrin. Dr. Martin förklarar:

Det finns många piloter som har problem med mikrokärl och koagulering, och det håller dem borta från cockpiten, vilket är bra, eftersom det inte är bra om de sitter ”vid spakarna” och styr planet, om de drabbas av en propp, en stroke eller en hjärtattack. 

 

Problemet är också att vi kommer att se exakt samma fenomen inom hälso- och sjukvårdsbranschen och i mycket större skala. 

 

Det innebär att vi kommer att ha sjuksköterskor och läkare bland de sjuka och döda. Det betyder också att de sjuka och döende inte heller kommer att få vård.”

Dr. Martin och hans grupp stämmer alla från president Biden tillsammans med FDA, CDC, Pfizer, Moderna och många andra för dödsfallen och skadorna från CV19-biovapnen som bedrägligt utpekats som "vacciner".  

Nästa stora rättegång är den 6 juli 2022, i federal domstol i Utah. 

 

 Dr. Martin hävdar att "det här är mycket värre" än Nürnbergrättegångarna mot nazister efter andra världskriget och tillägger:

"Detta är organiserad brottslighet. . . . De har gömt sig bakom immunitetsskölden som fritar dem från produktansvar genom att kalla leveransen av ett biovapen – för ett vaccinationsprogram. . . . 

 

Detta är gammaldags utpressning för personlig vinning och vinst på bekostnad av människoliv. 

 

Man måste kalla det för vad det är, och det är organiserad brottslighet. 

Jag skulle säga att nazisterna var bättre än dem som gör det här. . . . 

Den verkliga frågan är varför amerikanska medborgare utvecklade ett vapen för att döda amerikaner och fick betalt för att göra det? 

Det är en moraliskt upprörande fråga, och tyvärr är det nästan ingen som ställer den.”

Det finns mycket mer i intervjun på 1 timme och 3 minuter.

 

SE VIDEOINTERVJUN OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://usawatchdog.com/up-to-700-million-worldwide-will-die-from-cv19-vax-by-2028-dr-david-martin/

 

Du kan läsa ännu mer publicerat av Ulf Bittner här

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?