19. jun, 2022

Nu är "vaccinerna" den stora risken - inte Covid-19

Covid-19 utgör inte längre något ”nödläge”. Det verkliga nödläget i dag består i den fortsatta användningen av ”vacciner” mot Covid-19, eftersom de ger skador på en nivå som är verkligt alarmerande och utan motstycke!

Data från VAERS avslöjar att Covid-sprutor har gjort mer skada under 18 månader än alla andra vacciner på marknaden tillsammans under de senaste trettio åren.

Rådata från Pfizerförsöket visar också att sprutorna hade samband med ökad risk för död från första början, och både Pfizer och FDA visste det.

Data visar också att länder där man är höggradigt ”vaccinerade” och ”boostade” nu upplever rekordhöga nivåer av fall och dödstal – i förhållande till länder med låga injektionstal.

Vi finner nu att Covid-sprutorna har negativ effekt, vilket betyder att den som har tagit en spruta och exponeras för Covid har större risk att bli sjuk - inte mindre - jämfört med någon som är ”ovaccinerad”.

”The Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) har skapat ett protokoll (en behandling) för dem som skadats av Covid-sprutor. Protokollet kallas ”I-RECOVER”, som du kan ladda ner från ”covid19criticalcare.com” på flera olika språk.

Översättning från en del av sidan:

”Hantering av postvaccinsyndrom

Stora folkhälsomyndigheter känner inte igen skador efter covid-vaccin, och det finns ingen specifik ICD-klassificeringskod för denna sjukdom. Även om det inte finns någon officiell definition är det dock tillräckligt med en tidsmässig korrelation mellan en patient som får ett COVID-19-vaccin och början eller försämring av kliniska manifestationer för att diagnostisera som en COVID-19-vaccininducerad skada, när symtomen inte förklaras av andra samtidiga orsaker.

Eftersom det inte finns några publicerade rapporter som beskriver hanteringen av vaccinskadade patienter, är vår behandlingsmetod baserad på den postulerade patogenetiska mekanismen, klinisk observation och patientanekdoter. Behandlingen måste individualiseras enligt varje patients uppvisade symtom och sjukdomssyndrom. Det är troligt att inte alla patienter kommer att svara lika på samma ingrepp; en viss intervention kan vara livräddande för en patient och helt ineffektiv för en annan.

Tidig behandling är avgörande; Det är troligt att svaret på behandlingen kommer att dämpas när behandlingen försenas.

För detaljerade instruktioner och källor, ladda ner An Approach to the Management of Post-Vaccine Syndrome PDF.”

Länk till Dr Mercolas artikel, varifrån ovanst. hämtats:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?