29. maj, 2022

Katolska kyrkan mot Big Pharma?

 

Katolsk ärkebiskop tar ton

Ärkebiskop Vigano är en världsledare med modet att stå upp mot globalisterna som försöker ta över världen.

Maskinöversättning, citerar lösryckta delar ur artikeln, se videon, läs hela artikeln, citat

"Att ge efter för suveränitet anses vara ett brott av högförräderi" - Ärkebiskop Vigano om nationalstaternas överlämnande av suveräniteten till WHO

Ärkebiskop Carlo Maria Vigano ger en promemoria denna morgon som varnar för farorna med att överlämna individuell nationalstatssuveränitet till WHO. Detta är ett förräderi av dessa nationalstater.

 

Ärkebiskop Vigano är en världsledare med modet att stå upp mot globalisterna som försöker ta över världen. Han ger ett brev till världens människor i morse.

 

Ärkebiskop Vigano skriver:

Under de kommande dagarna kommer de nationer som ansluter sig till Världshälsoorganisationen att rösta om resolutioner angående WHO:s hantering av pandemier. Dessa resolutioner kommer att överföra suveränitet angående medborgarnas hälsa till ett överstatligt organ som till stor del finansieras av läkemedelsindustrin och Bill & Melinda Gates Foundation. 

 

Om dessa resolutioner godkänns av en majoritet kommer WHO att ha exklusiv internationell behörighet i händelse av en pandemi att införa alla regler, inklusive karantäner, låsningar, obligatoriska vaccinationer och vaccinpass. Man bör också komma ihåg att denna organisation åtnjuter immunitet, och därför kan dess medlemmar varken ställas inför rätta eller dömas om de begår brott.

Med tanke på att  avgivandet av suveränitet anses vara ett brott som högförräderi  av varje nations lagar, och att parlament inte får lagstifta mot nationens intressen, än mindre kränka de naturliga friheterna och de grundläggande rättigheterna för de medborgare som de representerar, tror att det inte kommer att undgå någons uppmärksamhet att detta försök från WHO att tillägna sig en makt som på ett korrekt sätt tillhör enskilda nationer är avsett att hindra varje slags motstånd mot  Agenda 2030 , som även inom hälso- och sjukvården syftar till att åstadkomma den drastiska minskningen av medicinska tjänster och sjukhustjänster, privatiseringen av hälsoindustrin och förebyggande av sjukdomar med hjälp av ”vacciner”.

 

LÄS HELA ARTIKELN, SE VIDEON, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://rightsfreedoms.wordpress.com/2022/05/26/yielding-of-sovereignty-is-considered-the-crime-of-high-treason-archbishop-vigano-on-nation-states-handing-over-sovereignty-to-the-who/

 

Citerar lösryckta delar ur artikeln, SE VIDEON, maskinöversättning, citat

 

I detta tal beskriver ärkebiskop Carlo Maria Viganò den globalistiska planen för att skapa en global diktatur över hela mänskligheten. 

Han föreslår konkreta alternativ till ett politiskt program inspirerat av; det gemensamma bästa, kristendomens moraliska principer, traditionella värderingar, skyddet av livet och den naturliga familjen, skyddet av företag och arbete, främjande av utbildning och forskning och respekt för skapelsen. En internationell allians mot New World Order-agendan.

Om du gillar den här videon, vänligen ta en titt på vårt andra inlägg där ärkebiskop Viganò diskuterade Covid-19-tyranniet som antagits av våra världsregeringar.

Den här videon lades om från kanalen Moving from Darkness to Light på odysee-videoplattformen, vilket är ett bra YouTube-alternativ.

I artikeln i Life-Site News säger ärkebiskop Carlo Vigano tydligt att världen är i krig. 

Men det är ett krig mot mänskligheten av mäktiga eliter som försöker slutföra installationen av en ny världsordning. Klaus Schwab, grundaren av World Economic Forum har också satt sina avsikter - att installera nya världssystem och att påminna folk om att vi är på väg in i en ny värld som de har arrangerat. 

LÄS HELA ARTIKELN, SE VIDEON, SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK

https://civilslave.com/2022/05/this-is-a-war-on-all-humanity-by-the-new-world-order-archbishop-carlo-vigano/

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?