29. apr, 2022

En för tidig bortgång


En framstående läkare och forskare har lämnat oss. Han hade modet att ifrågasätta gamla etablerade ”sanningar” inom skolmedicinen – utifrån sin egen forskning och kliniska erfarenhet. I stället för välförtjänt uppskattning drabbades han av förföljelser och traklasserier nästan utan motsvarighet i vårt land. Den slutliga kränkningen utsattes han för, när han utan saklig grund fråntogs sin läkarlegitimation.

Ett bevis för hur läkemedelsindustrin gör precis allt för att skydda sina ekonomiska intressen – genom att obarmhärigt försöka oskadliggöra alla som använder icke farmaceutiska medel, eller metoder som inte accepteras av skolmedicinen.


Begravningsceremonin för Erik Enby äger rum den 29 april kl 14 i
Carl Johans kyrka i Majorna, Göteborg.
 
För er som inte har möjlighet att närvara i kyrkan ges tillfälle att genom Direktsändning av begravningsceremonin samma tid följa denna genom att klicka på följande länk:
https://www.gillisedman.se/delta/minnessida/5C2P/


 
För er som känner för det skriv några Minnesord!
https://www.gillisedman.se/delta/minnessida/5C2P/


 
För er som vill skicka blommor:
https://www.gillisedman.se/delta/minnessida/5C2P/

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?