19. apr, 2022

DN ljuger på ett förrädiskt sätt

Under många år har Dagens Nyheter ägnat sig åt att skydda och befrämja historiens mest korrumperade (och lönsamma) verksamhet – läkemedelsindustrin.

När det gäller det sedan åtminstone ett sekel använda medlet Kolloidalt Silver, som är effektivt mot såväl skadliga bakterier som virus och svamp, skyr man inga medel. Och eftersom det strikt vetenskapligt framstår fullkomligt klart att medlet är både effektivt och ofarligt att använda – både för djur och människor – så tvingas man ta till den förrädiska formen att svartmåla det i kåserier eller skämtartiklar!

 

Problemet med KS är att det är så enkelt att framställa att nästan vem som helst med rätt utrustning kan tillverka det hemma i köket. Inget enskilt företag kan alltså ta patent på det och med ensamrätt sälja det till hutlöst pris.

 

KS kan framgångsrikt konkurrera med läkemedelsindustrins dyra antibiotika – och sannolikt även vissa cytostatika. Därför ligger det självklart i läkemedelsindustrins intresse att till varje pris skrämma oss från att använda medlet. De främsta medhjälparna i den verksamheten är Livsmedelsverket och Läkemedelsverket, men mainstream media stöttar på allt sätt den aktionen – och försöker få KS att framstå som det optimala kvacksalveriet! Och detta utan att någonsin förete det minsta vetenskapliga stöd för sin uppfattning!

 

Och att som nu i en skämtteckning i DN göra sig lustig över detta utmärkta antibakteriella och antivirala medel är det mest förrädiska av allt! Hur försvarar man sig mot ett skämt?

 

Tänk om man bytt ut KS mot ”statiner” eller ”blodtryckssänkande medel” - vilka båda har dramatiskt skadliga effekter!

 

Skäms DN!!

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?