8. apr, 2022

Covid-sprutorna - ett dödligt bedrägeriNumera vet vi, att ”vaccinerna”  inte med gängse språkbruk är några vacciner. Vi vet också, att de inte skyddar mot att smittas av SARS-CoV-2 – det virus som anses ge sjukdomen Covid-19.
De förhindrar inte heller att vi för smittan vidare – inte ens om vi fått fyra doser!

Vi vet också att det hela tiden funnits mycket enkla och effektiva medel för att bota eller förebygga Covid-19. Både Hydroxiklorokin och Ivermectin har sådana  effekter. Men genom forskningsfusk och bedrägeri har man sett till att dessa inte kan användas! I stället för Ivermectin har läkarna rekommenderats att använda Remdisivir (produktnamn Veklury) – ett medel som ger allvarliga njurskador, och åstadkommit många dödsfall.

Allra enklast att förebygga Covid-19 (liksom många andra sjukdomar) är att optimera sitt vanliga immunförsvar – det som varje minut av våra liv ser till att vi överlever, trots att vi utsätts för hotfulla mikrober. Bäst gör vi det via en sund kost (som inte rekommenderas av våra myndigheter). Men i dag är det mycket svårt att via kosten få tillräckliga mängder av livsviktiga vitaminer och mineraler.

Därför behövs kosttillskott. Bland de absolut viktigaste är C-vitamin, vitamin D3 och zink – men även andra. Just när det gäller Covid-19 har tillräckliga serumnivåer av vitamin D3 (minst 125 nmol/l) visat sig ge ett mycket gott skydd!
Statistiken är kristallklar!

Till yttermera visso vet vi också, att nämnda ”vacciner” kan ge allvarliga biverkningar och dödsfall – och gör så hela tiden! De har redan förorsakat tusentals dödsfall!

Mot bakgrund av vad vi strikt vetenskapligt i dag känner till om Covid-19 och de s.k. ”vaccinerna” - så borde inte en enda sådan spruta ges till någon – allra minst barn och unga människor!

Att detta fortfarande sker i vårt land – och rekommenderas av myndigheter och läkare - är en oerhörd skandal! Alla som deltar i denna hantering borde åtalas!

Många läkare och forskare världen över kämpar för att sprida kunskapen om detta, men de motarbetas kraftfullt av myndigheter och okunniga läkare. De extremt vinstdrivande och oerhört korrumperade farmakologiska företagen tycks ha skaffat sig makt över nästan alla medier – och lyckas därför dölja den fruktansvärda sanningen om även dessa produkter!

På följande länkar kan man se och höra några av de uppgifter som mainstream media undanhåller oss.

https://rumble.com/vzwjp9-dr.-sucharit-bhakdi-global-depopulation-agenda-and-destruction-of-humanity.html

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?