30. mar, 2022

Kolloidalt silver och medicinska bedrägerier

Det är sedan länge känt, att läkemedelsindustrin är mycket lönsam – i klass med vapenindustrin, och lika korrumperad. Precis som bomber, granater och kulsprutor tar läkemedelsindustrins produkter varje år livet av miljoner människor – om än på ett mycket mer sofistikerat och indirekt sätt.

Men problemet är att människor i allmänhet har så stort förtroende för ”godkända läkemedel” att de inte riktigt förstår att dessa kan ge svåra skador – och dödsfall. Och vanliga läkare – oavsett specialistkompetens – är från första dagen på sin utbildning helt inriktade på skolmedicinens behandlingar och läkemedel. FASS är deras ”bibel” - och den som inte följer dess ”bud” betraktas som ”kättare”, blir ofta missaktad av sina kollegor och kan till sist fråntas sin legitimation.

Till yttermera visso är det också i Sverige FÖRBJUDET ATT BOTA cancer, epilepsi och diabetes av andra än legitimerade läkare! Som ”amatör” kan man till nöds få lindra symtomen – men ABSOLUT INTE BOTA! De flesta normala människor inser kanske det absurda i denna lagstiftning. Den är förstås till för att förhindra att vilka självutnämnda experter som helst skall skada patienter med okunniga ingrepp – men de som med lyckat resultat tillämpar alternativa metoder, vilka har vetenskapligt stöd, borde rimligtvis inte stoppas och hotas med åtal!

 

Kanske är ”den springande punkten” att alternativa metoder inte ger läkemedelsindustrin några inkomster!

 

Anmärkningsvärt är också, att de nämnda tre sjukdomarna samtliga har anknytning till kost och livsstil. Diabetes övertydligt; det hette tidigare ”sockersjuka”! En alldeles adekvat benämning, eftersom diabetes typ två kan förebyggas eller botas med minskat intag av kolhydrater (socker).

 

När det gäller epilepsi, så vet man, att ca 90 % av de drabbade, oavsett etiologi (orsak) kan bli kraftigt förbättrade eller symtomfria med hjälp av ketogen kost (förenklat; extremt kolhydratfri). Och beträffande cancer vet man numera också, att kostinterventioner och tillskott av vitaminer och mineraler är utomordentligt effektiva verktyg både i förebyggande och botande syfte.

 

Men cancerindustrin är en riktig ”kasako” för läkemedelsindustrin, så därför måste skolmedicinen självklart motarbeta alla enkla, billiga och effektiva alternativ mot cancer.

 

För att så slutligen komma till rubrikens ämne – kolloidalt silver – så är detta oerhört effektivt mot de flesta skadliga mikrober (som bakterier, virus, amöbor, svamp, encelliga parasiter). Dessutom är det så enkelt att framställa, att nästan vem som helst med rätt utrustning kan tillverka ämnet hemma i köket.

 

Det betyder att inget företag kan ta patent på kolloidalt silver och med stöd av ensamrätt ta hutlöst betalt. Alltså är detta det optimala hotet mot den farmakologiska industrin – och svartmålas därför av dess företrädare, samt tyvärr också av okunniga myndigheter och läkare. Och i media gör man sig lustig över ”silvervattnet”, vilket utmålas som närmast den ultimata formen av vidskepelse! Och ingen tycks göra minsta ansträngning att ta reda på fakta!

 

Med anledning av ”covid-pandemin”, som sägs förorsakas av ett virus, påstår nu industrin och dess forskare, att man kämpar frenetiskt för att hitta ett brett antiviralt medel (med forskning som kostar miljarder). Varför då? Ett enkelt, säkert och effektivt antiviralt medel har funnits i mer än hundra år – nämligen kolloidalt silver! Det fungerar mot Ebola, mot Malaria – och sannolikt också mot SARS-CoV-2, det coronavirus som man tror förorsakar Covid-19.

 

Annonsen på bilden är från 1933, och visar att kolloidalt silver redan då var ett säkert och effektivt medel mot virusinfektioner (och godkänt läkemedel i den tidens motsvarighet till FASS).

 

Det otroligt pinsamma är nu, att förre statsepidemiologen Anders Tegnell också väl kände till att kolloidalt silver ”fungerar mot de flesta virus”. Detta erkände han för några år sedan i en telefonintervju med Michael Zazzio (länk nedan). Han förnekade sedan att att sagt detta, och påstod lögnaktigt att han försökt nå Zazzio för att få intervjun borttagen! I själva verket gjorde han sig okontaktbar, när Zazzio försökte nå honom!

 

Nu har denna Anders Tegnell, genom att ljuga obehindrat och bl.a. förneka sanningen om kolloidalt silver, lyckats få en välbetald tjänst hos WHO – den organisation som numera styrs av Bill Gates och några andra, som minst av allt är intresserade av människors hälsa! Grattis!

 

Länk til den inspelade telefonintervjun med Anders Tegnell (helt autentisk och inte manipulerad på något sätt)

 

http://www.ion-silver.com/docs/Anders_Tegnell.mp3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?