15. mar, 2022

Galna veckan i Sverige


Nu har galenskapen slagit ut i full blom i Sverige. Folkhälsomyndigheten utlyser en ”vaccinationsvecka” (14 – 20 mars 2022), då man till varje pris skall försöka få ännu inte ”vaccinerade” att ta någon av giftsprutorna (mot Covid-19).

Dessutom har man avsatt särskilda resurser för att inte ens flyktingarna från Ukraina skall slippa undan. Och jag är ganska säker på, att man då inte kommer att vara särskilt noga med ”informerat samtycke” - som är ett absolut krav för att få ge dessa injektioner. Möjligen kommer man då att skylla på ”språksvårigheter”!

Till råga på allt har vi nu tydligen också exporterat galenskapen till WHO, där Folkhälsomyndighetens tidigare statsepidemiolog Anders Tegnell har fått en välbetald tjänst. Det var han som tidigt ljög oss mitt i ansiktet, sedan han i en telefonintervju erkände att ”kolloidalt silver fungerar mot de flesta virus” – MEN SEDAN FÖRNEKADE ATT HAN SAGT DET!

Länk till det inspelade samtalet här:
http://www.ion-silver.com/docs/Anders_Tegnell.mp3Om Anders Tegnell var medveten om att kolloidalt silver ”fungerar mot de flesta virus” - varför gav han inte rådet om att just pröva detta helt ofarliga medel mot viruset som förorsakar Covid-19 (SARS-CoV-2) ? Eller varför upphävde han inte åtminstone förbudet mot att använda det som kosttillskott?

Intressant i sammanhanget är ju också, att WHO numera har Tedros Adhanom som generaldirektör – en man som är misstänkt för terrorism och folkrättsbrott i sitt hemland Etiopien. Och även om USA:s president Joe Biden nu desavouerat Donald Trumps besked att dra in bidragen till WHO, så kan man nog säga att ”Bill and Melinda Gates Foundation” fortfarande har omotiverat stort inflytande över WHO.

Och då bör man veta, att Bill Gates delar uppfattningen i ”World Economic Forum” om att jordens befolkning måste minska drastiskt. Han är alltså sannolikt inne på samma linje, som den World Economic Forums skapare och ledare, Klaus Schwab, beskriver i sin rapport ”The Great Reset”, där han uttrycker att just Covid-pandemin är ett utmärkt tillfälle att just genomföra ”The Great reset” - inkl. drastisk depopulation (minskning av jordens befolkning).

Beträffande ”vaccinernas” säkerhet kan också följande vara intressant:

En reporter från ”The Exposé” visar, att när världen distraherats av Rysslands invasion i Ukraina har den brittiska regeringen i tysthet släppt en rapport, som visar att 9 av 10 dödsfall i Covid-19 i England drabbat människor som varit ”fullvaccinerade”!

Länk till Dr Mercolas blogg, där citatet finns:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?