12. mar, 2022

Ny myndighet - börjar med självmål!

När vår nya ”Myndighet för psykologiskt försvar” nyligen bildades, så var vi nog många som ansåg att det var av behovet påkallat! Särskilt efter den intensiva desinformationen om Covid-19 och de s.k. ”Vaccinerna”, som man lurat oss med. Detta bedrägeri har nu pågått i ca två år, och våra myndigheter har medverkat, med mycket god hjälp av media!

Och när den nu nämnda, nya myndigheten tillkommit – så inleder den sin verksamhet med just den form av desinformation den skulle motverka! Det är svårt att tänka sig något värre ”självmål”!

I DN den 8 mars kunde man i en artikel av Hans Arbman läsa hur han citerar myndighetens ”expert på påverkanskampanjer”, Björn Palmertz, när denne beskriver ”missinformation” på följande sätt: ”Missinformation kan t.ex. handla om vaccinmotståndare, som verkligen tror, att vaccin är farligt och sprider den informationen”.

På vilka vetenskapliga grunder stöder han sig, när han påstår att detta med de här ”vaccinernas” farlighet skulle vara missinformation?

Ett litet beklagligt faktum är ju faktiskt att redan åtskilliga tusen människor avlidit just av dessa ”vacciner”! Ännu fler har fått allvarliga skador! Och då har vi än bara sett de kortvariga effekterna!

Vad som händer de närmaste åren vet vi inte än, eftersom de aktuella injektionerna än bara är ett ”medicinskt försök”, som än inte utvärderats! Möjligen är det något mycket värre än så!

Att en ganska dramatisk ökning av dödsfall skett i de länder där massvaccinationen startat borde också stämma till eftertanke! Med den information vi nu har om Covid-vaccinerna (som inte är några vacciner i traditionell mening) borde det vara åtalbart att ge en enda ytterligare injektion av dessa livsfarliga medel. Och de som förnekar deras farlighet borde hamna under samma åtal.

De regioner som fortfarande arbetar aktivt för att motivera människor att ta dessa sprutor tar på sig ett tungt ansvar! Men eftersom det reella tjänstemanna-ansvaret avskaffades redan 1975, så kommer berörda tjänstemän att gå fria – hur allvarliga skador och hur många dödsfall ”vaccinerna” kan komma att ge. Och involverade politiker vet vi ju redan att de är ansvarsbefriade. Det enda de kan råka ut för är mindre antal röster vid nästkommande val.

På samma sätt är ju också vaccintillverkarna sedan 1986 friskrivna från allt ansvar för de skador deras produkter kan ge. Därför är man också mycket angelägna om att kalla de nu aktuella produkterna för ”vacciner”. Om man skulle kalla dem för ”medicinskt experiment” eller ”biologiskt vapen” (som kanske vore mer korrekt), så skulle några vaccintillverkare drabbas av gigantiska skadestånd – möjligen konkurs!

Ytterligare en skandal får vi nu tydligen se – när flera regioner tycks beredda att sätta in extra resurser för att ”vaccinera” flyktingar från Ukraina! Som om de inte redan haft nog av lidande, utan att också behöva utsättas för detta!

Här följer några fakta om dessa ”vacciner”:

Pfizer-dokument som skickats till Food and Drug Administration (FDA) avslöjar att läkemedelsföretaget fick 1 223 rapporter om dödsfall och över 42 000 rapporter som beskriver totalt 158 ​​893 biverkningar inom de första 90 dagarna efter vaccinets lansering. Rapporterna kom från olika länder, bland annat USA, Storbritannien, Italien, Tyskland, Frankrike, Portugal och Spanien.”

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?