2. mar, 2022

Colloidalt silver mot coronavirus

(Repris från 28 februari 2020)

 

I dag försvinner förstås alla andra problem i skuggan av hotet om ett omfattande krig i Europa - i värsta fall med kärnvapen inblandade... Ändå har vi också ett pågående ”krig” mot en ”pandemi”, och massvaccinationen pågår fortfarande för fullt – med på sikt möjligen större konsekvenser än någon anar.

 

Det som händer i Ukraina är förstås en outsäglig tragedi, med mänskligt lidande bortom alla gränser – och det är kanske provocerande att ens nämna andra bekymmer i världen. Ändå vågar jag påminna om något jag skrev för exakt två år sedan – med fakta, som möjligen hade kunnat få alldeles avgörande betydelse för den ”pandemi” som nu förorsakat oerhörda skador i hela världen (främst via de åtgärder som vidtagits mot den).

OM NÅGON BRYTT SIG OM FAKTA!

 

Inlägget från 2020 finns på följande länk.

 

http://www.svaradoktorn.se/427029039/6879157/posting/silver-mot-coronavirus-n%C3%A5gra-k%C3%A4nda-fakta

 

Mycket intressant är också följande telefonsamtal med Anders Tegnell – där han bekräftar att ”kolloidalt silver är effektivt mot de flesta virus”!

Senare har han både förnekat att han haft detta samtal – och förklarat att citatet är ”taget ur sitt sammanhang”. Detta är helt osant, eftersom samtalet är inspelat i sin helhet – utan avbrott – och enligt ljudteknisk expertis inte manipulerat på något sätt!

 

Och den som ljuger så uppenbart har haft ett stort ansvar inom Folkhälsomyndigheten! Hur kan man ha förtroende för någon som så uppenbart far med osanning i sin tjänst?

 

Och varför tycks inte någon – någonstans – ens ha velat testa kolloidalt silver mot det virus som sägs ge sjukdomen Covid-19?

 

(Svar: Kolloidalt silver kan ingen ta patent på och med ensamrätt ta hutlöst betalt för! Alltså helt ointressant för Big Pharma; i stället ett hot mot deras andra produkter).

 

Länk till telefonsamtalet:

http://www.ion-silver.com/docs/Anders_Tegnell.mp3

 

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?