23. feb, 2022

Vaccinbubblan brister - kaos väntar!Wall Street (Storfinansen) reagerar!


Det globala bedrägeriet med Covid-vaccinerna går inte längre att dölja. Antalet döda och allvarligt skadade växer i massvaccinationens spår över hela världen. Läkemedelsindustrin har tillsammans med mainstream media och korrupta eller lurade forskare, myndigheter och läkare lyckats dölja världshistoriens största bedrägeri (medicinskt och ekonomiskt) i några år nu.

Men nu avslöjas den förfärliga sanningen, som innebär hundratusentals döda och skadade, och då reagerar ”kapitalet” - i form av fonder, försäkringsbolag och andra stora investerare – och sätter ner foten! Inte för tidigt!

Vaccintillverkaren Modernas aktie har nu sjunkit 70 % i värde (och är snart nere på noll). Pfizers aktie har gått ner ca 20 %. Detta innebär troligen den största ekonomiska kollapsen i historien, och följderna går knappt att överblicka.

Naturligtvis kan man inte (än) läsa något om detta i DN eller andra mainstream media. Man sliter väl sitt hår och försöker hitta ett sätt att bortförklara, att man deltagit i bedrägeriet så lång tid – trots att många ”visselblåsare” och framstående forskare under lång tid försökt berätta om detta förfärliga

Nu kommer vi kanske att få se en hel kennel av ”pudlar” - om Regeringen, Folkhälsomyndigheten, Läkemedelsverket, Livsmedelsverket, alla region- och kommunpolitiker – och Svenska Kyrkan - skall be om ursäkt för att de medvetet deltagit i detta fruktansvärda!

Vad de skall säga till föräldrar, som mist sina barn i vaccinskador – eller barn som mist sina föräldrar – det förstår jag inte. Det torde i alla fall bli svårt att bara låtsas om ingenting!

Jag har en viss medkänsla med dem som naivt och okunnigt deltagit i detta fruktansvärda! Något mindre med dem som hånfullt och med förakt avfärdat alla oss som försökt upplysa om den bistra sanningen!

Men vi kommer alla att tvingas glömma oförrätter och lögner – och tillsammans klara ut det kaos, som blir följden, när avslöjandet blir allmänt känt.

En av dem som nu modigt gått ut och berättat är Edward Dowd, framstående aktieanalytiker och marknadsspecialist på företaget Blackrock (som för de insatta inte behöver någon presentation; en gigantiskt stor amerikansk fondförvaltare, som har stenkoll på ekonomin globalt).

Edward Dowd framträdde nyligen i programmet INFOWARS. Det beskrivs i mainstream media som ”en amerikansk högerextremistisk plats för konspirationsteorier”.

Det är ju så man väljer att smutskasta alla som har fräckheten att komma med fakta, som hotar Big Pharma eller etablissemanget generellt! .

Fast oavsett medium, så kommer ju marknaden och börskurserna att tala sitt tydliga språk – och verkligheten är svår att bortförklara. Många har ju försökt de senaste åren – men nu har man kommit till vägs ände.

Hela det fruktansvärda bedrägeriet avslöjas nu, och det kommer att bli mycket att ta hand om – både inom vården och i andra sektorer av samhället. De åtgärder man vidtagit under "pandemin" (som inte varit någon pandemi) har ju – utöver vaccinskadorna – medfört enorma skador.

Hela branscher har slagits ut, och den psykiska hälsan hos dem som tvingats till ”karantän” har kraftigt påverkats i negativ riktning. Det kommer sannolikt att ta många år för landet (och världen) att återhämta sig efter detta – både ekonomiskt och på andra sätt. Inte minst har medborgarnas förtroende för samhällets institutioner lidit stor skada!

I ”återuppbyggnaden” kommer de som undvikit ”vaccinationerna” att vara en viktig resurs, när skadorna hos de ”vaccinerade” blir allt mer påtagliga!
Men vi får alla hjälpas åt!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?