18. feb, 2022

Påven och vår ärkebiskop i samma båt?(Båda delaktiga i allvarligt brott mot mänskligheten)

Först en viktig uppgift:


"ENVAR HAR RÄTT TILL ÅSIKTSFRIHET OCH YTTRANDEFRIHET.  DENNA RÄTT INNEFATTAR FRIHET FÖR ENVAR ATT UTAN INGRIPANDEN HYSA ÅSIKTER OCH FRIHET ATT SÖKA, MOTTAGA OCH SPRIDA UPPLYSNINGAR OCH TANKAR GENOM VARJE SLAGS UTTRYCKSMEDEL OCH UTAN HÄNSYN TILL GRÄNSER."
FN:S DEKLARATION OM DE MÄNSKLIGA RÄTTIGHETERNA, ARTIKEL 19


För en tid sedan skrev jag brev till Ärkebiskopen – till och med flera brev, för att budskapet säkert skulle gå fram. Jag har än inte fått något svar – förutom ett ”goddag yxskaft-svar” från hennes assistent.

Mitt brev handlade om att Ärkebiskopen genom sitt agerande i ”vaccinfrågan” aktivt deltagit i det som måste betraktas som världshistoriens mest djävulska bedrägeri. Därför hade jag förväntat mig någon form av reaktion, och inte total tystnad!

Genom att officiellt uttala, att ”alla som kan skall vaccinera sig”, och på vissa håll erbjuda Svenska Kyrkans lokaler och personal för ”vaccinering” av mäniskor (även minderåriga), så har Ärkebiskopen sannolikt medverkat till ett antal svåra skador och dödsfall av de injektioner man kallar ”vacciner” - men som i bästa fall är oprövade medicinska experiment, och mycket sannolikt ett biologiskt vapen, som är avsett för ”depopulation” (befolkningsminskning).

Genomförandet av de aktuella injektionerna är ett flagrant brott mot Nürnbergkoden, mot Helsingforsdeklarationen, och – och när det gäller minderåriga - mot FN:s Barnkonvention (som numera är svensk lag).

Intressanta uppgifter om Påven och Vatikanen – via den kände läkaren och forskaren Peter McCullough. Han varnar för att Vatikanen måste släppa sitt stöd för Wuhan coronavirus-vacciner (mot COVID-19) och mandat, eftersom detta innebär delaktighet i vaccindödsfall. På samma sätt strider det direkt mot en kritisk bioteknisk kod. Vatikanen startade sitt mandat i oktober, när man där började kräva ett "grönt pass" eller motsvarande vaccinpass för alla anställda.

Passet verifierade en anställds status som helt vaccinerad eller nyligen återställd från en covid-19-infektion. Sedan dess har Vatikanens mandat blivit mer restriktivt. I december var covid-19-vaccinet obligatoriskt för alla anställda, såväl som "besökare och användare" av Vatikanens kontor och tjänster. Anställda och besökare som kunde bevisa att de har återhämtat sig från infektionen och som kunde anföra medicinska skäl för att inte vaccinera sig var undantagna från denna regel.

Från och med december fick sedan Vatikanens anställda som var ovaccinerade, inte hade återhämtat sig från en tidigare infektion eller inte hade några medicinska skäl att inte vaccinera sig - inte gå tillbaka till jobbet. Deras löner hölls inne, men deras förmåner och familjebidrag kunde fortfarande utbetalas.

Detta mandat uppdaterades återigen den 5 januari, när man började kräva användning av ansiktsmasker FFP2 – liknande masker av N95-klass – inom Vatikanstaten, oavsett om en person befinner sig inne i en byggnad eller på öppna ytor. De uppdaterade bestämmelserna gjorde också vaccinationer och boostervaccinationer obligatoriska för alla anställda och besökare. I ett bifogat dokument varnade Vatikanen för att man kommer att börja utfärda böter för personer som inte följer de mer restriktiva reglerna. Böterna för anställda som inte bär masker, vägrar att respektera sociala distansprotokoll eller andra karantänsåtgärder sträcker sig från över $28 till $1 700 (ca 2 800 – 17 000 kr).

Vatikanen ansvarig för tusentals dödsfall i COVID-19-vaccin (enligt Dr Peter McCullough)

Nämnde Dr McCullough, expert på invärtes medicin, kardiolog och epidemiolog, som har publicerat dussintals referentgranskade studier om COVID-19, intervjuades nyligen. Under denna intervju uppmanade han Vatikanen att avbryta sitt stöd för covid-19-vacciner och mandat och att "omedelbart starta en offentlig informationskampanj om vaccinskador och vaccindödsfall."

Han påpekade att Vatikanen, i sitt stöd för de experimentella och dödliga covid-19-vaccinerna, har brutit mot Nürnbergkoden, som är en uppsättning etiska principer som gör det klart att ingen läkare någonsin får använda påtryckningar, tvång eller hot om repressalier för medicinsk behandling, särskilt om det är nytt och experimentellt som covid-19-vaccinerna.

Om Vatikanen fortsätter att stödja vaccinationer, sa McCullough att man där kommer att vara ansvariga för "möjligen hundratusentals förlorade liv på grund av vaccinet över hela världen." "När vi sitter här i dag har vi 21 000 dödsfall i vårt CDC [ Centers for Disease Control and Prevention ] vaccinsäkerhetsrapporteringssystem", sa McCullough.
"Så jag säger till dig, dödsfall efter ”vaccinationerna” kan inte under några omständigheter anses sällsynta. I dag är det korrekta sättet att beskriva detta som att det är den farligaste och mest dödliga biologiska produkt som någonsin använts i mänsklighetens historia – punkt.”

”Congregation for the Doctrin of the Faith”, en katolsk institution som grundades för att främja och försvara katolsk lära, har redan uttalat att vaccination "som regel inte är en moralisk skyldighet och att den därför måste vara frivillig."

Påven Franciskus, ledare för Vatikanen och den världsomspännande katolska kyrkan, fortsätter att förespråka vaccinationer och hävdar att det är "den rimligaste lösningen" på covid-19-pandemin.

På senare tid har påven stridit mot vad han kallat covid-19 "desinformation". Enligt honom bryter desinformation om coronavirusvaccin, inte mandaten, mot mänskliga rättigheter. Under ett möte med katolska journalister fördömde påven "förvrängningen av verkligheten baserad på rädsla".

"Att vara ordentligt informerad, att få hjälp att förstå situationer baserat på vetenskapliga data och inte falska nyheter är en mänsklig rättighet", sa han. "Vi kan knappast undgå att se att i dessa dagar, förutom pandemin, sprider sig en 'infodemi'."

Påven tillade att de som har fallit för så kallade konspirationsteorier om COVID-19 och vaccinerna måste behandlas med respekt och hjälpas att förstå vad han kallade faktiska fakta. "Falska nyheter måste motbevisas, men enskilda personer måste alltid respekteras, för de tror det ofta utan full medvetenhet eller ansvar," sade han. "Verkligheten är alltid mer komplex än vi tror och vi måste respektera tvivel…

(Det verkar alltså helt klart, att Påven själv har fallit offer för den spridda desinformationen om Covid-19 och ”vaccinerna” - vilket inte befriar honom från ansvar för deaktighet i det gigantiska bedrägeriet).

Länk till originalmaterialet i ”Medborgarnyheter”:

https://citizens.news/594957.html

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?