15. feb, 2022

AFTONBLADET SENT UTE

Pressen har under de gångna två åren slaviskt följt de direktiv som utgått från massmördarna Anthony Fauci, Bill Gates, Klaus Schwab, Tedros Adhanom – och som vidarebefordrats av svenska Folkhälsomyndigheten, med fullständigt galna order och rekommendationer.

Dessa har bl.a. bestått i att man avrått från (förbjudit!) Ivermectin och Hydroxiklorokin, och förklarat dem odugliga när det gäller att förebygga och bota Covid-19. Hundra procent lögn!

Dessa båda medel är utomordentligt effektiva mot nämnda sjukdom! Tusentals liv har räddats – av läkare som tagit reda på fakta och trotsat läkemedelsindustrins direktiv och just använt dessa väl beprövade och säkra preparat.

Nästa gemena lögn, som spridits av svenska läkare och myndigheter är, att vitamin D3 inte har någon som helst betydelse, när det gäller insjuknande i Covid-19! Hundra procent falskt!

 

Man har mycket länge känt till, att vitaminer (mest av allt vitamin C och vitamin D3) är absolut väsentliga för vårt immunförsvar – och för att förebygga och bota Covid-19.

 

Folkhälsomyndighetens och Läkemedelsverkets förbud och rekommendationer har förkortat livet för några tusen svenskar, och förorsakat oerhört mycket lidande! Och svenska media har troget trumpetat ut galenskaperna!

 

Någon källgranskning och faktakontroll har uppenbarligen inte förekommit! Ett fruktansvärt bedrägeri – som alltså kostat människoliv, och mycket svåra biverkningar av de ”vacciner” man tvingat i okunniga människor!

 

Nu tycks Aftonbladet ha upptäckt sanningen om vitaminer – men tyvärr två år för sent! Många liv hade kunnat sparats, om man hade kommit ut med detta långt tidigare. En mängd vetenskapliga studier om hur vitamin D3 skyddar mot allvarliga följder av Covid-19 har funnits länge! Om man bara gör sig besväret att kolla i den stora medicinska databasen PubMed, så finns allt där!

 

Men det kan man ju inte göra! Om man får veta att något så enkelt som vitaminer är långt effektivare (OCH SÄKRARE) än de ”vacciner” tillverkarna tjänar miljarder på…. Vilken katastrof – för vaccintillverkarna!

 

 

                                                                        **********

 

Anthony Fauci är sedan 1984 chef för ”National Institute of Allergy and Infectious Diseases”. Han har konsekvent under alla år propagerat för läkemedel (och har själv andelar av patent i många av dem). Han har lika konsekvent motarbetat och sett till att förbjuda alla enkla och naturliga botemedel mot sjukdom. Han var den som lyckades förbjuda både Hydroxiklorokin och Ivermectin, när det blev klart att båda var verksamma mot Covid-19. Han är också USA:s högst betalde federale ämbetsman – och tjänar mer än presidenten.

 

Bill Gates behöver knappast någon presentation. Han är en av världens rikaste, kontrollerar en stor del av USA:s matproduktion och har investerat miljarder i vaccinindustrin. Beskrev själv att det ”var den bästa investering han gjort, för den ger 20 ggr pengarna”. Har tillsammans med Tedros Adhanom tagit över kontrollen av WHO, som därmed mer är hans privata företag än en organisation som arbetar för världens hälsa. Har för många år sedan uttalat, att en kraftig minskning av jordens befolkning behövs (och den går att genomföra via en ”pandemi).

 

 

 

Tedros Adhanom är generaldirektör för WHO – som han därmed kontrollerar tillsammans med Bill Gates. Han är i sitt hemland Etiopien misstänkt för terrorism och folkrättsbrott.

 

 

Klaus Schwab är den tyske grundaren av och ordförande i World Economic Forum. Har långtgående planer på en världsregering med en styrande elit – och den stora massan (den som är kvar efter en dramatisk folkminskning) skall vara en sorts humanoider, som effektivt kan styras och tjäna den lilla ”elitgruppen”.

Han har i detalj avslöjat hur förvandlingen av världens befolkning skall gå till i boken ”The great Reset” (juni 2020), där den nuvarande ”pandemin” är den företeelse som ger förutsättningar för den gigantiska omvandlingen av hela vår civilisation.

 

 

De fyra nämnda torde klart kunna inlemmas inom kategorin ”psykopater” - och deras planer är förstås en total mardröm, som de redan är på god väg att verkställa. Och hela tanken är så fasansfull att nästan ingen tror på den (precis som få trodde att Hitler skulle genomföra det han berättat i sin bok ”Mein Kampf”).

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?