13. feb, 2022

Moderna mediciner dödar fler än krig


(Natural News)


Vilken är den största mördaren bland amerikaner? Det är inte olagliga droger, cigaretter eller ens terrorism, som etablissemanget vill få dig att tro. Det är modern medicin som dödar uppemot 786 000 amerikaner årligen.


Under ett av de senaste avsnitten av hans show, tillgänglig för visning på Brighteon.com , diskuterar Robert Scott Bell information, som presenteras i en artikel av Sayer Ji från GreenMedInfo.com om hur Big Pharma och dess giftpiller avslutar fler amerikanska liv än någon annan orsak.


"Nu kommer många människor att anklaga mig för att överdriva lite när jag pratar om farorna med modern medicin," säger Bell, men beviset finns i data.


"786 000 amerikaner dör årligen av iatrogena eller medicinskt orsakade dödsfall", förklarar och tillägger att siffran fortfarande är "106 000 i den lägre delen, enligt en studie publicerad i Journal of the American Medical Association (JAMA) år 2000 .”


Baserat på dessa siffror finns det inget mer riskabelt för människoliv än farmaceutisk "medicin", som inte bara inkluderar läkemedelspiller utan också vacciner, vissa operationer och andra former av medicinsk "vård" som orsakar mycket mer skada än nytta.


Även den bästa sjukförsäkringen är en dödsdom


Kanske till och med mer än själva Big Pharma är systemet som finansierar det. Ja, vi pratar om sjukförsäkring, porten till Big Pharma-gifter och verktyget genom vilket amerikaner luras att tillåta sig själva att bli människooffer för ”farmakeia”, vilket bibliskt översätts som "trolldom".


"Vad är det farligaste du kan ha i Amerika?" frågar Bell.


"Svaret är en sjukförsäkring. En Riktigt bra sjukförsäkring. Den sorten som garanterar att de kommer att göra varje invasivt test för att diagnostisera dig felaktigt med flera sjukdomar som du inte har, och sedan ordinera droger åt dig, olämpliga och farliga för sjukdomar som du inte ens har, för att ge dig 10 eller 15 andra sjukdomar som du inte hade. Och i slutändan kan det döda dig."


Big Pharma dödar fler människor än Pentagon och dess militärindustriella komplex
Det som är sjukt med det hela är att säkra, naturliga alternativ inte bara helt ignoreras, utan i många fall förtalas och till och med kriminaliseras av det medicinska etablissemanget.


"Det finns människor där ute som har kosttillskottsföretag som är rättfärdigt arga, när det kommer till Fear and Death Administration", säger Bell.


"Och ändå har FDA (Food and Drug Administration), vid det här laget, alla vapen. Så om de vill kan de stänga av dig, även om du gör rätt och du har vetenskapen som stöder att du säger sanningen om vad du säljer.”


Vad medlemmar av det Bell beskriver som The Church of Pharmaceutical Mysticism – vilket betyder att de som ansluter sig till religionen för farmaceutiska droger och vacciner – misslyckas med att inse är, att denna kult dödar fler människor än till och med Pentagon och dess militärindustriella komplex.


"Vi har en iatrogen dödsfrekvens (från läkemedel och vacciner) som överträffar även det som orsakas av Pentagon eller krigsmaskiner," betonar Bell.


"Kriget har förklarats mot dig och mig av modern medicin, och Pentagon kan inte ens komma i närheten av detta. De önskar att de kunde, och om de vore intresserade av att döda människor och slå sönder saker, så vore de Big Pharma."


Big Pharma är ond , med andra ord, rakt igenom. Det är en dödskult som maskerar sig som medicin, och en som inte skulle existera om det inte vore för monopolskydd som upprätthåller Big Pharmas trolldom som den enda formen av "legitim medicin".


Se till att se hela segmentet med Robert Scott Bell på Brighteon.com .


För att hålla dig uppdaterad med de senaste Big Pharma-nyheterna, besök BigPharma.Fetch.news .
Källor för denna artikel inkluderar:
Brighteon.com
GreenMedInfo.com
BlueLetterBible.com
NaturalNews.com

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?