13. feb, 2022

Vacciner - en strålande affär!

(Ger 20 ggr investerade pengar enligt Bill Gates)

 

Litet bakgrund till nuvarande massvaccinationskampanj – som inte ens handlar om några vacciner i egentlig mening!

 

Vaccinationer har naturligtvis räddat livet på miljoner människor (och jag är inte emot vaccinationer som sådana, även om deras betydelse historiskt är kraftigt överdriven).

Men i den form och med det sätt vaccinationerna administreras på i dag, så innebär de närmast en katastrof - särskilt i USA! Vaccinerna ges där t.o.m. till nyfödda barn, och flera vacciner samtidigt. Dessutom använder man adjuvans (medel för att aktivera immunförsvaret och sätta igång produktionen av antikroppar) och konserveringsmedel som aluminium och kvicksilver – vilket i åtskilliga fall innebär att barnen utsätts för doser som hundrafalt överskrider WHO:s gräns för ”ofarlighet”.

Till skillnad från om man får i sig dessa gifter genom munnen eller via inandning, så har man inte heller vid injicering direkt i blodet (eller muskulaturen) tillgång till de skyddsmekanismer som finns i de förstnämnda fallen. Det finns ett direkt lineärt samband mellan vaccinationer och t.ex. neurologiska problem som ADHD och allvarliga störningar inom autismspektrat – tydligare ju tidigare vaccinationerna görs.

Till saken hör också, att vaccintillverkarna genom en lag från 1986 har fullständig immunitet. Hur stora skador deras produkter än åstadkommer, så kan de aldrig åtalas och ådömas skadestånd. Deras verksamhet ger dramatiska ekonomiska vinster - och är fullkomligt riskfria för företagen. Däremot tyvärr inte riskfria för dem som använder vaccinerna!

Det här kände svenska Läkemedelsverket också till, när man 2009 köpte in vaccinet mot svininfluensa, Pandemrix, som tillverkas av läkemedelsbolaget Glaxsmithkline. Som bekant drabbades över 200 barn och ungdomar av den gravt handikappande och livslånga sjukdomen narkolepsi - bara i Sverige. Med kännedom om hur stor del av vaccin- och läkemedelsbiverkningar som rapporteras (mellan 1 % och 10 % av de faktiska fallen), så kan man misstänka ett avsevärt mörkertal.

Detta var dubbelt tragiskt, eftersom den befarade "pandemin" av svininfluensa visade sig vara en relativt harmlös influensatyp, så den synnerligen omfattande vaccinationskampanjen var i princip onödig. Den gav miljardinkomster till Glaxsmithkline - men innebar en ofattbar tragedi för några tusen familjer.


I USA har ett formligt ”folkmord” med vacciner ägt rum – utan större uppmärksamhet. De som påtalat detta har köpts, hotats och förtalats för att inte den hemska sanningen skall uppdagas.

Det handlar om MMR-vaccin (Measles, Mumps and Rubella – Mässling, Påssjuka och Röda hund). Vaccinet förorsakar autism – och av genetiska orsaker visade det sig att manliga afroamerikaner drabbades värst. Minst 100 000 (ett hundra tusen) afroamerikanska pojkar har blivit autistiska av detta vaccin! OCH BÅDE MYNDIGHETER – CDC och FDA - OCH VACCINTILLVERKARE HAR VETAT OM DETTA I NÄRMARE 13 ÅR!

 

Man har mörklagt det hela och förstört alla dokument som visar hela bedrägeriet. Men ett par medarbetare har drabbats av samvetsnöd och läckt information.

 

CDC har för säkerhets skull deklarerat, att någon ytterligare forskning om detta inte skall genomföras!!

 

Och i dag hävdar de flesta att vi absolut skall lita på vaccintillverkarna! Är det någon mer än jag som tycker det är en smula anmärkningsvärt?

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?