10. feb, 2022

"Experterna" sprider sin desinformation

Kåsörer, kändisar och andra ”förståsigpåare” samlas nu omkring ämnet Covid-19 och ”vaccinerna” som hyenor vid ett kadaver! Och de kan känna sig säkra, för de har ju hela flocken bakom sig!

I Dagens Nyheter den 8 februari ansluter sig Catia Hultqvist och Hans Arbman till sina mainstream-styrda kollegor – och visar ett oerhört förakt mot både vetenskap och medmänniskor. Men Dagens Nyheter stöder ju sedan länge flockmentaliteten – och passar sig noga för att ta in obekväma sanningar bland allt skräp.

Hultqvist och Arbman filosoferar först litet om grupper och identitet – och hänvisar bl.a. till Emma Renström, som är docent i psykologi vid Högskolan i Kristianstad, och till Mikael Klintman, professor i psykologi vid Lunds Universitet.

Diskussionen om just grupper och identitet kan jag som beteendevetare tycka är ganska korrekt, och när man skriver att ”Vår genetik, uppfostran och inlärning får oss människor att oftast prioritera grupptillhörighet framför sanningen” - så håller jag med till hundra procent. Detta inte minst för att hela artikeln är en kristallklar demonstration av just detta.

Det slås definitivt fast, när man sedan skriver: ”Nu är det pandemin och vaccinfrågan som orsakar splittring och tydliga motståndarläger. Det är å ena sidan vaccinförespråkarna, som hänvisar till vetenskapen och så vaccinmotståndarna som har en rad falanger, från vaccinskeptiker till dem som drivs av konspirationsteorier och ifrågasätter allt från 5G till att jorden är rund”…

Det går knappast att föreställa sig något större vetenskapligt ”magplask” - och bekräftelse på att man ”prioriterar grupptillhörighet framför sanningen”!

Är det några som stöder sig på vetenskapen, så är det verkligen de som varnar för de nu aktuella ”vaccinerna” - som absolut inte är några vacciner i traditionell mening, och som tycks ha skadeverkningar som mångdubbelt överstiger deras avsedda positiva effekter!

De skriver ytterligare: Förenklat kan man säga, att man i den ena gruppen ser sig som en person som litar på vetenskapen, och i den andra anser sig vara en person ”som tänker själv”…

Klockrent!

Några litar altså på den medicinska ”vetenskapen”, den mest korrumperade av alla, medan några ”tänker själva” och försöker hitta korrekt information via olika källor – som t.ex. tillförlitliga oberoende forskares studier.

Den som inte observerat, att läkemedelsindustrin under det senaste seklet helt tagit över makten över den medicinska ”vetenskapen” (och därmed folkhälsan i vid mening) har mycket att lära. De gigantiskt rika företagen i branschen har sådana resurser att de bestämmer mer än enskilda länders regeringar och parlament.

Därför är t.ex. cancer fortfarande en sjukdom som tar livet av drygt 60 svenskar varje dag! Och därför är fetma och diabetes fortfarande folksjukdomar, som skördar liv dagligen och förstör livskvalitet för en stor del av vår befolkning!

När nämnda ”vetenskap” i dagarna äntligen tvingas berätta att det finns studier, som visar att höga halter av vitamin D3 dramatiskt minskar risken för allvarliga följder av Covid-19, så tror man knappt att man ser rätt – efter all total förnekelse tidigare... Men de hävdar samtidigt att detta är ”nytt” och ”oförklarligt” och att man inte förstår mekanismen. Skitprat!

Man har mycket länge känt till den fundamentala betydelsen vitamin D3 har för vårt immunförsvar (liksom C-vitamin). Men läkemedelsindustrin lever ju på att människor blir sjuka, och allt som gör att vi kan bibehålla en god hälsa blir självklart ett hot mot läkemedelsindustrin. Och eftersom våra myndigheter (mest av alla Läkemedelsverket) i allt väsentligt är de farmaceutiska företagens marknadsföringsorganisationer, så bidrar de kraftfullt till att formligen skrämma oss för vitaminer.

Ganska nyligen gick ju också Folkhälsomyndigheten officiellt ut och förklarade, att ”det finns ingenting som tyder på att D-vitamin har betydelse för Covid-19”.

En absolut klockren lögn!

Dags att rensa i det träsk som läkemedelsindustrin utgör – och bland de aktörer i media, som bidrar till att många drunknar i detta träsk!

Den kände läkaren och författaren Peter C Götzsche förklarar i sin bok ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet” just att läkemedelsindustrin i allt väsentligt uppfyller kriterierna för att betraktas som ett ”kriminellt nätverk”! Det är plågsamt konstatera, att vissa skribenter i rikspressen bidrar till att deras marknad fortsätter att blomstra - genom att okritiskt idiotförklara alla som ”tänker själva”!

Den som vill få information om vad som just nu sker kan med fördel ta del av informationen på följande länk.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?