8. feb, 2022

Besvärlig epidemi ("partiell hjärndöd")?

I spåren av den fiktiva coronapandemin (Covid-19) har en annan och betydligt allvarligare epidemi dykt upp. Den visar sig genom en närmast total oförmåga att uppfatta och korrekt tolka uppenbara och vetenskapligt belagda fakta.

Märkligt nog tycks åkomman drabba selektivt – så att sjukdomen nästan enbart drabbar människor som har stora ekonomiska eller prestigemässiga förluster att vänta, om fakta tolkas korrekt.

De drabbade har inte bara svårt att tolka fakta, de får ofta också ett ovanligt aggressivt beteende, som innebär att de hånar, förlöjligar och ibland hotar alla som föredrar att se objektivt korrekt och mindre känslomässigt på vetenskapliga uppgifter.

Fenomenet är förstås inte precis okänt, utan förekommer i de mest skilda sammanhang. Vetenskap i vid mening är ju ofta ett sofistikerat spel, där det gäller att få ekonomiskt stöd för sin forskning – och sedan få sina studier publicerade i ansedda vetenskapliga skrifter.

Där är det kanske mindre hjärndöd än ”moralisk död” som gäller. Man kan visa prov på de mest sofistikerade sätt att inte bara förneka fakta, utan i stället konstruera ”alternativa fakta”.

Hur frekvent detta förekommer visas av att kända redaktörer för prestigefyllda medicinska tidskrifter fått ”samvetsnöd” och hoppat av bedrägerierna. De har gjort uppskattningar, som visar att åtminstone betydligt mer än hälften av alla artiklar som publiceras är ”fejk” - alltså konstruerade eller framställda av t.ex. läkemedelsföretag. Företagen har då ”köpt” professorer, som legitimerat de falska studierna med sina namn.

De flesta ”i branschen” känner mycket väl till detta, men eftersom också tidskrifterna i hög grad är beroende av annonsintäkter från läkemedelsbolagen, så är det känsligt att tala om det. Så ”oskicket” fortsätter som vanligt.

När det gäller det nu aktuella och fullkomligt häpnadsväckande oskicket med strävan efter att ”vaccinera” hela befolkningen mot en tämligen harmlös influensaliknande sjukdom (Covid-19), så blir bedrägeriet övertydligt.

När man ”vaccinerar” människor, så visar sig allvarliga biverkningar (inkl. dödsfall) mest frekvent från första sprutan och till ett par veckor efter spruta två. Fullständigt kristallklara ”vaccinskador”, varav många inte anmäls som sådana, utan betraktas som ”tillfälligheter”, utan samband med sprutorna!

Ett potentiellt hot mot vaccintillverkarnas astronomiska inkomster, om människor förstår detta. Men då hittar man den genialiska lösningen!

Genom att radikalt ändra verkligheten, så blir den enkla sanningen borttrollad!

Om man definierar alla som fått sprutorna – från spruta ett till två veckor efter andra sprutan – som OVACCINERADE, så hamnar alla dessa biverkningar och dödsfall i gruppen ovaccinerade… BINGO!

Och man kan fortsätta att ge dessa giftsprutor till intet ont anande människor! I värsta fall kan det dröja ännu någon månad, innan detta dödliga bedrägeri avslöjas!

Folkhälsomyndigheten försöker desperat dribbla bort det klara bedrägeriet. Se denna avslöjande video!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?