5. feb, 2022

Den globala galenskapen avslöjas – men ingen reaktion!


Sverige och stora delar av den civiliserade världen har de senaste två åren varit helt upptagna med att vidta dramatiska åtgärden med ”lock downs”,  kraftfulla begränsningar av rörelsefrihet, möjligheter att resa, delta i kulturella aktiviteter, idrottsutövning och annat – och restauranger och hotell har närmast utplånats från marknaden.

Myndigheter och politiker har försökt överträffa varandra, när det gäller att skrämma oss alla för smittspridning – och tala om hur livsviktigt det varit att isolera oss och sluta umgås.

Nyligen publicerade Johns Hopkins Universitet i USA en omfattande metastudie, där man samlat in data från tusentals studier över hela världen.

Deras entydiga slutsats var, att alla dessa åtgärder med inskränkningar i rörelsefrihet och umgänge INTE HAFT NÅGON EFFEKT FÖR ATT MINSKA DÖDLIGHETEN I COVID-19!

Tvärt om har åtgärderna åstadkommit allvarliga skador på de samhällen där de genomförts – och skador som sannolikt kommer att kvarstå flera generationer framåt!
Alla drastiska åtgärder, som försvårat livet för miljoner människor, och som genomförts av okunniga politiker och tjänstemän och fått livet att gå på sparlåga i snart två år – med många tragiska konsekvenser i form av försämrad psykisk hälsa, ekonomisk ruin, förstörda livsverk, spolierad utbildning och uppslitande konflikter mellan grupper och i familjer – HAR VARIT KONTRAPRODUKTIVA!

De har gjort mer skada än nytta!

Möjligen kunde man tycka att att denna sensationella och avslöjande studie kunde förtjäna viss uppmärksamhet – kanske större än vissa kändisars kärlekshistorier eller skandaler i idrottsvärlden.

Men det är uppenbarligen inte en åsikt som delas av våra media – och ännu mindre förstås av våra politiker och myndigheter – som är medskyldiga till denna tragedi.
Till de medskyldiga får man tyvärr också numera räkna Svenska Kyrkan, som förhindrat människor att delta i begravningar och andra möten i våra kyrkor och aktivt stött massvaccinationer.

Detta är en skandal som överträffar alla andra skandaler i historisk tid. Men den tystas ner, eller negligeras helt! I vems intresse? Definitivt inte något som gynnar folkhälsan, nu eller på sikt!
Aftonbladet var oförsiktig nog att publicera en artikel om detta. Den låg först som en huvudnyhet längst upp på deras hemsida (borde varit självklart för alla tidningar!). Men efter några timmar hade artikeln placerats mer i skymundan, och nu är den helt borttagen!

Censur, censur, censur! Men ingen tycks reagera! Har vi redan blivit ett nytt Nordkorea?

För den som tänker bortförklara studien, så kan det vara intressant att veta, att Johns Hopkins Universitet i Baltimore, Maryland, är ett av USA:s mest berömda universitet med bland annat medicinsk fakultet och sjukhus.

Den som vill ifrågasätta den aktuella studien har en svår uppgift framför sig. Sannolikt är det också därför ingen försökt! I stället försöker man tiga ihjäl denna fullkomligt omvälvande nyhet.

En stor del av världens länder har genomfört drastiska åtgärder, som brutit mot ett flertal grundlagsskyddade fri- och rättigheter – TILL INGEN NYTTA  - UTAN TILL STOR SKADA!
Länk till den numera borttagna artikeln på Aftonbladet (ingressen).


https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/XqOlj7/studie-nedstangningar-raddade-knappt-nagra-liv

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?