1. feb, 2022

Framgångsrik läkare – vinst på 200 miljoner som ”biprodukt”

 

Nyligen gick en läkare ut i SVT och berättade mångordigt om sin fantastiska insats i kampen mot Covid-19. Han vill tydligen bli betraktad som en hjälte!

 

För den som spekulerat med ett antal miljoner - vilka ett par svenska regioner rättsvidrigt lånat ut – och sedan ”råkat” tjäna 200 miljoner på kort tid, finns det nog en del frågor att svara på, innan han ikläder sig rollen som hjälte.

 

Utan att vara insatt i alla detaljer, så kan man fundera litet omkring vissa fakta.

 

Den gigantiska affären gjordes med ett kinesiskt företag, som krävde betalning i förskott (ordnades med regionernas utlånade pengar).

 

Samtidigt tycks det ha funnits omkring 500 europeiska företag, som hade lagren av skyddsmateriel fulla och var beredda att sälja till självkostnadspris. Dessa sägs ha sökt kontakt med svenska sjukhus, regioner och myndigheter med sina erbjudanden – utan att ha fått något svar!

 

Beträffande det aktuella skyddsmaterielet torde det vara vissa problem med att bevisa dess effekt, vilket utöver andra tveksamheter är en alldeles särskild fråga i detta ärende. Var finns den vetenskapliga studie, som visar att den aktuella utrustningen förhindrat smittspridning och räddat liv?

 

När det gäller själva konstruktionen av det bolag läkaren snabbt startade tycks det det också finnas en del frågetecken. Kanske kan dessa ge anledning för våra myndigheter att skärskåda detta bolag och dess affärer – innan denne läkare tar på sig hjälteglorian.

 

Mer detaljerad information på följande länk.

 

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=cQk_IJVtb4I

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?