29. jan, 2022

Jag vill inte gärna tro...

(Att många läkare och myndigheter sätter pengar före människors liv och hälsa), men tyvärr är det mycket som tyder på det...

I dagens DN (29 januari 2022) kan man läsa en artikel om ”covid-pillret” Lagevrio (Molnupiravir), som har uppgetts vara ”det första covidläkemedlet som kan tas via munnen” - vilket är en solklar lögn!

I DN:s artikel sägs medlet ”minska virusets förmåga att föröka sig” - vilket förstås är ett amatörmässigt sätt att beskriva processen. Men vad kan man förvänta sig av DN?

Om man gör sig besväret att läsa i den något mer pålitliga skriften ”Dagens Medicin”, så minskar medlet risken för sjukhusinläggning och död från 9,6 % till 6,8 % (d.v.s. 2,8 %). Det undersökta materialet bestod av 1 433 patienter.

Jag skulle inte vilja påstå, att ett nytt läkemedel som minskar risken att bli allvarligt sjuk med 2,8 % är en stor framgång!

Men enligt DN så säger Magnus Gisslén, överläkare och professor i infektionssjukdomar vid Sahlgrenska Akademin, att medlet är en framgång ”Inte minst i ljuset av att vi inte har så mycket annat att erbjuda”!

INTE HAR SÅ MYCKET ANNAT ATT ERBJUDA!

Sanningen är, att medlet Ivermectin, som använts i flera decennier mot olika parasitsjukdomar skulle kunna ”erbjudas”! Det visade sig nämligen också oerhört effektivt mot Covid-19! Men eftersom patentet gått ut, så kan inget företag numera med stöd av ett patent få ensamrätt och ta hutlöst betalt för medlet – så FÖRBJÖDS det omedelbart för användning mot Covid-19.

Och samtidigt påbörjades förstås ansträngningarna att hitta en ersättare – som skulle gå att patentera!

Ivermectin är alltså mycket väl beprövat, och med knappt några biverkningar! Och det tycks rätt använt kunna minska allvarliga följder av Covid-19 med mer än 90 %!

I Europa har man i bl.a. Tjeckien och Slovakien med stor framgång använt Ivermectin. Och även i Indiens folkrikaste delstat Uttar Pradesh och i flera afrikanska stater! Några forskare har mycket riktigt påpekat, att Ivermectin skulle ha kunnat avbryta ”pandemin” på ett tidigt stadium. Dit hör bl.a. de svenska läkarna Hans Zingmark, Magnus Burling och Sture Blomberg.

Samma uppfattning har medlemmarna i den amerikanska gruppen ”FLCCC Alliance” (The Front Line COVID-19 Critical Care Alliance), som består av framstående och välrenommerade intensivvårdsläkare.

Även det sedan 60 år använda antiparasitmedlet Hydroxiklorokin (välkänt och effektivt bl.a. mot malaria) är effektivt mot Covid-19 – särskilt om det sätts in tidigt, och helst tillsammans med zink (och det administreras som ”piller”)..

Men även där är självklart patentet sedan länge utgånget, så på en konkurrensutsatt marknad (utan patentskydd) kan ingen skapa en förmögenhet genom försäljning av Hydroxiklorokin! Och som bekant är det pengarna som styr – mer i läkemedelsbranschen än kanske på något annat område.

När man nu försöker prångla ut ett tämligen värdelöst medel som Lagevrio, så är det alltså därför att de redan befintliga – och mycket effektiva – medlen inte längre skyddas av några patent!

Detta är ett solklart bevis på den cyniska inställning som kännetecknar läkemedelsindustrin. Och det är fruktansvärt att både svenska läkare och professorer, liksom media (som DN) deltar i detta. När det gäller Covid-19 innebär det att dessa aktörer utan tvekan bryter mot Nürnbergkoden, mot Helsingforsdeklarationen och mot andra nationella och internationella lagar och överenskommelser. De injektioner som nu sprids över hela världen och felaktigt kallas ”vaccin” ingår fortfarande i ett ”försök”, som inte kommer att utvärderas förrän 2023.

Många miljoner människor utsätts nu alltså för ett medicinsk experiment – vilket enligt ovan nämnda lagar är ABSOLUT FÖRBJUDET – utan ett ”informerat samtycke”! Och något sådant inhämtas inte! Människor utsätts för dessa injektioner – utan att ens få veta, att de deltar i ett medicinskt experiment (möjligen något värre än så)!

Några kommer sannolikt snart att ställas till svars för detta. Och den som först borde åtalas är den amerikanske läkaren Anthony Fauci (sedan 1984 chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases). Han har under alla dessa år försökt stoppa alla enkla och billiga botemedel mot sjukdom – och var också den som direkt förbjöd Ivermectin. Han rekommenderade i stället Remdisivir, som skadar njurarna och gör att patienten dör av vätskefyllda lungor!

Anmärkningsvärt är, att just detta medel finns på Folkhälsomyndighetens lista av ”godkända preparat” mot Covid-19 – medan såväl Ivermectin som Hydroxiklorokin saknas på listan!

Slutligen förtjänar påpekas, att tillräckligt höga nivåer av vitamin D3 och zink tycks skydda mot svåra symtom på Covid-19 med upp till 80 % eller mer. Och svenska myndigheter VARNAR för dessa tillskott (som självklart inte kan patenteras, eftersom de är ”naturligt förekommande”).

Att kalla det som nu pågår för en ”skandal” är århundradets understatement! Det är närmast ett ”brott mot mänskligheten”!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?