27. jan, 2022

Robert F Kennedy Jr och jag – Medias skräck!


Den amerikanske läkaren Anthony Fauci – sedan 1984 chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) – kommer sannolikt av historien att betraktas som en större förbrytare än Adolf Hitler. Han tycks vara den fullkomlige psykopaten, som under många år effektivt bekämpat alla enkla och effektiva botemedel mot allvarliga sjukdomar – till förmån för dyra läkemedel, där han själv har ekonomiska intressen.

Fauci är delägare till patenten för en stor del av de mest lönsamma läkemedlen i världen. Han har med fullständigt samvetslösa metoder skapat sig en enorm förmögenhet, och han är i USA den högst betalde federala tjänstemannen av alla – med en långt högre lön än presidenten!  
På många håll – även i Sverige – beskrivs Fauci närmast som en hjälte, och ”Amerikas doktor”! Detta trots hans väl dokumenterade ohederlighet – och att han uppenbart ljugit inför amerikanska senaten, vilket enligt amerikansk rätt borde ge honom ett mångårigt fängelsestraff!

Nu har välkände Robert F Kennedy Jr. (brorson till förre presidenten John F Kennedy) skrivit en bok - The Real Anthony Fauci - , som i detalj avslöjar Fauci – och generellt den omfattande korruptionen omkring honom.

Boken har nu i flera veckor legat högst på bästsäljarlistorna över hela världen! Man kunde därför vänta sig, att den borde ha uppmärksammats av media. Men där tycks man försöka tiga ihjäl detta superviktiga historiska dokument, som avslöjar också den ”pandemi” man nu använder som förevändning för att omstrukturera stora delar av världens samhällen – och förändra dem i auktoritär riktning. Samtidigt överförs fullkomligt gigantiska ekonomiska värden till ett litet fåtal av världens allra rikaste – från ”vanliga människor”!

Men detta intresserar tydligen inte media! En del av förklaringen kan man också där hitta, om man granskar ägarförhållandena! Till och med i lilla Sverige har ju mediejätten Bonnier ekonomiska intressen i läkemedelsindustrin – via sitt dotterbolag ”Bonnier Pharma Sightseeing”!

Det intressanta ur mitt personliga perspektiv är nu (självklart utan jämförelser i övrigt) att jag i mitt miniperspektiv tycks ha något gemensamt med giganten Robert F Kennedy Jr.

År 2014 drabbades jag av cancer. Jag lyckades trots läkarnas motstånd bli av med min cancer med en kostomläggning och tillskott av ett antal vitaminer och mineraler. När jag vid midsommartid 2019 kunde ge ut en bok om hela min ”cancerresa” (Och cancern bara försvann – på Karneval Förlag), så låg den under några veckor överst på bästsäljarlistan hos både Bokus och Adlibris!

Man kunde kanske ha förväntat sig något litet intresse i media! Så blev inte fallet! Och trots att boken nu faktiskt har sålts i 10 000 ex, så har den inte recenserats – eller ens omnämnts – i mainstream media! Ett enda undantag, måste jag erkänna, i en lokaltidnings helgupplaga. Men förutsättningen var då, att där ingick några ”faktarutor”, där skolmedicinska ”experter” helt bortförklarade mina uppgifter i boken – utan att visa några sakskäl!

Det gemensamma med min bok och Kennedys tycks vara, att vi avslöjar det medicinska etablissemangets brister (för att uttrycka sig milt). I själva verket handlar deras desperata bibehållande av skolmedicinens grundteser om medel och metoder, som varje dag förorsakar onödigt mänskligt lidande, förkortande av människors liv – och astronomiska kostnader för samhället.

Läkemedelsindustrins agerande är i hög utsträckning något som gör att de till största delen uppfyller alla kriterier för att kallas för ett ”kriminellt nätverk”.
Detta påtalar också den kände läkaren och författaren Peter C Götzsche i sin bok ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet” (Första pris i Brittish Medical Association Book Awards 2014).

Det jag själv i någon mening kan ”skryta med” är att jag av föreningen 2000-talets Vetenskap tilldelades ”Gnistan-priset” för 2019 – för den insats jag gjort med min bok – och med min hemsida www.svaradoktorn.se (som nu haft mer än två miljoner besök - och självklart inte heller omnämns i media)


 
Mer information om Robert F Kennedy Jr:s bok på följande länk.

https://nyadagbladet.se/kultur/the-real-anthony-fauci-avslojar-avgrundsdjup-korruption/


Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?