26. jan, 2022

Systematisk avlivning av äldre (och nu alla åldersgrupper?)


Nu har  det världshistoriskt unika bedrägeriet omkring Covid-19 snart pågått i två år. Planeringen för detta började betydligt tidigare än så. Och  trots att det nu är ställt bortom allt rimligt tvivel, att de restriktioner, lockdowns, masker och begränsningar i rörelsefriheten som påtvingats oss inte haft någon övergripande effekt på smittspridning, sjuklighet och död – så fortsätter vår regering med denna galenskap.

Man fortsätter också att rekommendera och framtvinga ”vaccination” för i princip alla, nu även - upprörande nog - av både barn och gravida kvinnor! Statistiken visar att ”vaccinerna” ökat dödligheten hos människor i arbetsför ålder kraftfullt (med hisnande 40 % enligt ett stort försäkringsbolag i Indiana, USA) och att död i myokardit och perikardit (inflammation i hjärtmuskeln och i hjärtsäcken) ökat mycket bland ”vaccinerade” - särskilt hos unga män.

Det finns nu ett stort antal fall, där unga, friska och vältränade män fallit ihop och avlidit under sin idrottsutövning – något som tidigare varit extremt sällsynt!

Se också följande uttalande från läkaren och ass. Professorn Björn Hammarskjölds blogg ”Kostkunskap”:

”WHO begär i sitt beslut av 2022-01-19 att alla länder tar bort alla reserestriktioner eftersom de bidrar till ekonomisk och social stress. Restriktionerna visades vara verkningslösa för att stoppa Omicronvarianten.

I nästa punkt från WHO kräver man att vaccinpass och andra vaccinbevis tas bort. Även dessa restriktioner har visats vara helt verkningslösa.
Smittskyddet i Uppsala har tidigare visat att mindre än 9 % av smittan får man i alla former av samhällsaktivitet som teater, restauranger, kollektivtrafik, fotbollsmatcher, all social aktivitet. Då ska man ta bort alla restriktioner inklusive det okunniga alkoholförbudet på kvällen. Tror myndigheterna att SARS-CoV-2 vaknar upp vid en av myndigheterna fastställd tid och börjar smitta? Det synes uppenbart att politiker och myndighet tydligen får vara hur okunniga som helst och helt sakna vanligt hederligt bondförstånd.

Det verkar som om WHO äntligen har läst den gamla artikeln från 2006 att alla restriktioner är verkningslösa utom att man tvättar händerna och är hemma eller på sjukhus då man är sjuk. Gammalt hederligt bondförstånd med andra ord”.


För övrigt pratar man numera inte så mycket om det helt fruktansvärda som hände i början av ”pandemin”. Det kom då ute i regionerna order om att man till varje pris skulle undvika att de covidsjuka smittade andra. Helst ville man därför också förhindra att de kom till sjukhus.
 
Man var helt skräckslagna av de falska uppgifter som spreds. Och i många fall ordinerade läkare ”palliativ vård” utan att själva ha gjort någon bedömning av patienternas tillstånd (ett klart brott mot gällande regler). Det innebar också, att patienterna som ”palliativ vård” fick bl.a. morfin, för att de skulle ”dö lugnt”. Som förväntats dämpades då andningen, och de avled av syrebrist! Och detta utan att man försökte med någon annan behandling!
 
Man tillät inga besök, så de fick ligga och dö ensamma – och deras anhöriga fick inte besöka dem och ta adjö. Detta var en närmast historisk form av psykisk tortyr – både av dem som avled och av deras anhöriga!
Och nu vet vi, att detta var alldeles onödigt – och anledningen var den obefogade skräck för sjukdomen som man lyckats sprida.
 
En anledning var förstås också ren okunskap. Med enkelt tillskott av syre genom näsan via s.k. ”grimma” hade många kunnat räddas. I stället placerades många i respirator, vilket strängt taget var (är) fel sätt att angripa sjukdomen.

Se gärna följande länk – om en läkare som tidigt påvisade galenskapen i agerandet.

http://sveanyheter.com/2020/12/18/vem-ar-ansvarig-for-de-hoga-dodssiffrorna-pa-aldreboendena-ni-minns-att-tallinger-gjorde-allt-for-att-forhindra-det/Sedan kan det också vara intressant att se följande lista på rekommenderade läkemedel vid Covid-19.
https://drive.google.com/file/d/1VkyuiWm55VMLUCqFfrlomnsOsbBfXHdB/viewAnmärkningsvärt är, att varken Ivermectin eller Hydroxiklorokin ingår – två sedan många år godkända läkemedel, som man VET är effektiva mot Covid-19. De tycks ha förbjudits, därför att patenten har gått ut, så att ingen tillverkare kan få ensamrätt och ta hutlöst betalt för dem!
Det medicinska etablissemanget, regeringen, riksdagen, alla myndigheter – och inte minst media – tycks vara helt inriktade på att till varje pris gynna läkemedelsindustrins inkomster. Människoliv och viktiga samhällsfunktioner kommer i andra hand!
En fullständigt fasansfull upplevelse för oss som inser detta!

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?