18. jan, 2022

Sanslös text i Dagens Nyheters ledare

På senaste tiden har Dagens Nyheter i olika sammanhang demonstrerat sin okunnighet och motvilja mot att redovisa fakta, när det gäller bland annat den nu aktuella ”pandemin”. Man tycks envist köra vidare på ”mainstream linjen” - utan att besvära sig med någon rejäl faktakontroll.

Jag har skrivit till Peter Wolodarski själv, och direkt till några av skribenterna, men förstås inte fått svar från någon. I dagens ledare (18/1 -22) tar Isobel Hardley-Kamptz till orda igen, efter några rejäla klavertramp tidigare. Och redan vid första meningen finns det anledning att ”ta sig för pannan”, som det heter.

Hon skriver: ”Innan hela världen är vaccinerad kommer vi inte att bli av med pandemin”!

Man vet faktiskt inte om man skall skratta eller gråta. Men insikten att många kanske litar på det hon skriver gör att gråten ligger närmast till hands.

Något mer ytligt och okunnigt uttalande i ”debatten” om pandemin kan man knappt föreställa sig. Detta aktualiserar förstås en uppfattning hos många också något mer kunniga inom området medicin. Man tycks anse, att den immunitet man uppnår via att vaccin skulle vara överlägsen vår ”naturliga” immunitet.

Den senare har fungerat i kanske 200 miljoner år eller mer. Annars hade vi inte överlevt som art! Men nu tror man att något som mixtrats ihop i ett labb på några månader skulle vara effektivare! Den tron förstärks naturligtvis av dem som tjänar oräkneliga miljarder på ”vaccinerna”. Och att man sedan 1986 är friskriven från ansvar för alla skadeverkningar vacciner ger, det är förstås också en anledning att bibehålla myten om att alla vacciner är effektiva och säkra. Det är absolut inte heller är sant för ”riktiga” vacciner – än mindre för dessa livsfarliga injektioner mot Covid-19, som man nu kallar vacciner (fast de inte alls är det i egentlig mening).

I Folkhälsomyndigheternas information – t.ex. via deras presskonferenser – nämns aldrig något om att Hydroxiklorokin och Ivermectin mycket effektivt hindrar från svår sjuklighet och död i Covid-19! Inte heller berättar man, att rejäla doser av vitamin D3 (helst i kombination med C-vitamin och zink) KRAFTIGT minskar risken för allvarlig Covid-sjukdom. Tvärt om varnar våra myndigheter för vitamin D3!

Och man påstår att biverkningar är ovanliga och milda! Detta trots att det i deras egen statistik finns mängder av allvarliga biverkningar registrerade – även dödliga!

Hur som helst har alltså Dagens Nyheter än en gång utmärkt sig med en fullständigt galen ledartext! Jag är – till skillnad mot DN – en varm anhängare av tryck- och yttrandefrihet, men jag måste erkänna att ett yttrandeförbud för Isobel Hardley-Kamptz i nuläget skulle kännas väldigt frestande!

 

 

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?