17. jan, 2022

Kunnig läkares sammanfattning om Covid-galenskapen

Jag har nyligen skrivit om den senaste informationen, när det gäller det globala vansinne, som närmast föraktar solid vetenskap och logiskt tänkande. Några har då valt att bortse från klart bekräftade erfarenheter, officiell statistik och uttalanden från internationellt erkända forskare på området – och beskyllt även mig för att vara ”konspirationsteoretiker” eller bara allmänt okunnig.

 Alla pålästa och erfarna forskare, som kämpar förtvivlat för att informera om det fruktansvärda som pågår, blockeras på sociala medier, förtalas och hånas och beskylls för allehanda oegentligheter. Däremot tillåts personer med egna intressen i vaccinindustrin, eller som på ohederligt sätt skaffar sig utrymme i media, synas och höras och uppträda som ”experter” i olika sammanhang.

Det är minst sagt upprörande, eftersom det så uppenbart handlar om människors hälsa och liv! Och att media helt tycks ha övergivit sin granskande roll i samhället, avskaffat den yttrande- och tryckfrihet de själva är beroende av och ensidigt uppträder som myndigheters och ekonomiska intressens talesmän – det är fullständigt ofattbart.

När mainstream media dessutom också aktivt deltar i smädande och föraktfulla kommentarer om seriösa läkare och forskare, som är modiga nog att stå upp för sanningen, då blir man faktiskt rädd! Det kan betyda, att vi är på väg in i ett närmast diktatoriskt kontrollsamhälle, där vi som enskilda medborgare blir helt maktlösa och utlämnade till psykopatiska maktmänniskors godtycke. En fullständigt skrämmande utveckling, där också alla politiska partier tycks stödja denna väg mot demokratins död!

Några modiga människor vågar ta strid mot vansinnet – trots avsevärda risker. En av dem är den erfarne och begåvade läkaren Mikael Nordfors. Han har varit fräck nog att bota patienter med alternativa metoder – och sätta patienterna före läkemedelsindustrins gigantiska inkomster. För detta har han blivit ”belönad” av Socialstyrelsen genom att de fråntagit honom hans läkarlegitimation. Ett enastående övergrepp - men inte det enda! Fler läkare som försökt rädda sina patienter utanför Socialstyrelsens ”guide lines” har drabbats av samma öde. Deras regelverk tycks vara viktigare än patienternas liv! Hippokrates vrider sig i sin grav…

 Nämnde Mikael Nordfors har på endast tio minuter lyckats sammanfatta det allra viktigaste i dagens bisarra situation runt Covid och ”vaccinerna”. Du kan ta del av hans ord på följande länk.

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?