14. jan, 2022

Varje spruta kan betraktas som ett mordförsök

 

(Sensationell och avslöjande intervju med advokat Reimer Füllmich)

Injektionerna, som nu distribueras över stora delar av världen – och kallas ”Covid-vacciner” - är definitivt inga ”vacciner” i traditionell mening. Enligt Dr Mike Yeadon, tidigare vice vd för Pfizer, är de ”giftiga i sin utformning – de är vapen för att minska den globala befolkningen”.

Den kände tyske advokaten Reiner Füllmich har tillsammans med kollegor bildat Corona-utredningskommittén i Tyskland. Han och ett femtiotal andra framstående advokater har intervjuat ett stort antal läkare och forskare med spetskompetens på det aktuella medicinska området (bl.a. nämnde Dr Mike Yeadon). Man har under ca 1½ år nu sammanställt all information man fått, och Reiner Füllmich säger, att det inte längre finns minsta tvekan om att de s.k. ”vaccinerna” är preparat, som är medvetet framställda och distribuerade för att minska jordens befolkning.

Klaus Schwab, skaparen av och ordföranden för World Economic Forum framlade efter organisationens 50:e årsmöte i juni 2020 nödvändigheten av att genomföra en plan för att ”återuppbygga samhället och ekonomin efter Covid-19”.

Han publicerade också ett dokument med titeln ”Covid-19: The great RESET”.

I efterhand kan det kanske tyckas märkligt, att denne man redan då kunde förutse följderna av Covid-19 (om han inte själv deltagit i planeringen).

Det sägs ju också, att t.ex. minst sagt kände Bill Gates långt tidigare uttalat, att jordens befolkning måste minskas radikalt, och att vaccin kunde vara en möjlighet…

Oavsett hur det är med detta, så säger nu Dr Mike Yedon i samtal med Reiner Füllmich bl.a. följande:

 

Covid-injektionerna ingår i en avfolknings- och destabiliseringsplan för att inleda en stor återställning (”The Great Reset). De så kallade ”vaccinerna” är kanske den mest stötande komponenten i bluffen. Dessa kommer alltid att skada människor på grund av det hemska sättet de designats på.

Inte bara är messenger-RNA (mRNA) en helt ny och experimentell teknologi, utan kodningen som gjordes för att få injektionerna att rikta sig precis mot utsidan av virusets spikeprotein gör dem exceptionellt farliga”.

Genom att välja den här designen är resultatet troligen 1 000 gånger värre än det skulle vara för ett konventionellt vaccin”, säger Yeadon om mRNA-injektionerna.

En annan sak är det faktum att inte varje injektionsflaska med påstått vaccin innehåller samma förhållande av komponenter eller ens samma komponenter alls. Vissa människor verkar få exceptionellt dödliga hopkok medan andra tycks få placebo.”

Efter att ha hört vittnesmålen i den tyska Corona-utredningskommittén av Pfizers tidigare vicepresident dr Mike Yeadon, som har varit vetenskapsman i 36 år, drar Reiner Füllmich och samtliga advokater samma slutsats:

De injektioner som normalt kallas Corona-vacciner är utformade för att experimentera med mänskligheten och för att ta reda på vilken dos av ett ännu okänt toxin som behövs för att döda människor.

Dödligheten kopplad till vaccinerna, enligt Yeadon, är spårbar i termer av partinummer för de olika partierna (lots eller batches) , eftersom vissa verkar vara mer dödliga än andra.

När man tar en titt på den tillgängliga bevisningen verkar huvudmålet med injektionerna vara global avfolkning, enligt de inblandade advokaterna. Dr Füllmich uttrycker att advokaterna som förbereder en internationell rättegång inte längre är tveksamma. De är absolut säkra på sin sak!

Medborgarjournalisten Ulf Bittner från ”EU/EES Healthcare blog” och ”Sverige Granskas” konstaterade i intervjun att situationen med spårbara lotnummer och skador och dödsfall relaterade till lotnummer är likartad i de olika sjukvårdsregionerna i Sverige. Bittner har kontakt med en vaccinsamordnare som har tillhandahållit dokument för att hålla reda på hur många personer som skadats och mist livet relaterat till de olika partierna av de så kallade vaccinerna.

Länk till intervjun med Reiner Füllmich:

https://rumble.com/vsaft1-reiner-fllmich-and-50-lawyers-the-vaccines-are-designed-to-kill-and-depopul.html

 

 

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?