13. jan, 2022

Bedrägeriet avslöjas

Nästan hela världen tycks ha slutat tänka, när det nu gäller den s.k. pandemin! Och de som envisas med att tänka logiskt utifrån vetenskapliga fakta, de hindras från att yttra sig. Censuren är närmast total – både inom mainstream media och på de sociala plattformarna (Facebook, Twitter, Youtube m.fl.).

Inte ens i krigstid har nedtystandet av kritiska röster mot våra myndigheter varit så omfattande!

Redan tidigt visste man, att Hydroxiklorokin och Ivermectin kunde förebygga och bota Covid-19 – men myndigheter och läkare har konsekvent motarbetat och förbjudit dessa medel! Båda hade använts i decennier mot malaria – utan biverkningar. De torde vara bland de mest utprovade och säkra läkemedel som funnits! Men så snart man upptäckte att de var effektiva mot Covid-19 – så FÖRBJÖDS DE!

Anledningen är självklart att patenten för båda hade gått ut, så det gick inte för något företag att med ensamrätt ta hutlöst betalt för dessa medel. De måste alltså bort – för att ev. lämna plats för nya, patenterbara medel.

En anledning var också, att den förutsättning som gäller för att få ett ”nödgodkännande” av ett vaccin är att inga verksamma läkemedel mot aktuell sjukdom får finnas. Därför måste sådana utplånas till varje pris!

Det finns också tusentals vetenskapliga studier, som entydigt visar att tillräckligt höga serumnivåer av vitamin D3 KRAFTFULLT minskar risken för allvarlig sjukdom i Covid-19 (och andra infektioner).

Våra myndigheter VARNAR för tillskott av vitamin D3!!

Kan det finnas någon tveksamhet om att våra myndigheter (och de flesta läkare) prioriterar läkemedelsindustrins intressen – före människors liv och hälsa!

Utifrån de kunskaper som nu finns, så måste man betrakta varje spruta (”covid-vaccin”) som ett mordförsök! Vi är utsatta för ett avancerat försök att minska jordens befolkning!

De samvetslösa psykopaterna Anthony Fauci, Bill Gates och Klaus Schwab offentliggjorde för många år sedan sin ”avfolkningsplan”. De ansåg att 500 miljoner invånare var det maximala antal jorden skull klara av. Alltså måste några miljarder elimineras. Det verkar som att de nu satt sin plan i verket!

En intressant detalj är, att Anthony Fauci (chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases i USA)är den som högljutt upprepat att PCR-testerna är tillförlitliga för att diagnostisera Covid-infektion. Då litade man på honom. Nu har han offentligt gått ut och förklarat att PCR-test absolut inte kan användas för att detektera någon infektion.

När han ljög alla mitt i ansiktet, så trodde man på honom! Nu när han avslöjar sanningen, så tycks ingen bry sig om vad han säger!

Hade tänkt lägga in bara länken till följande minst sagt uppseendeväckande brev till Israels Hälsominister – men eftersom inlägget sannolikt snart kommer att raderas, så väljer jag att skriva ut det hela i klartext.

Länken finns efter texten.

Professor Ehud Qimron: "Hälsoministeriet, det är dags att erkänna misslyckande"

)

Professor Ehud Qimron (mitten) vid Tel Aviv University ( Haaretz

Publicerad : 10 januari 2022

Professor Ehud Qimron, chef för institutionen för mikrobiologi och immunologi vid Tel Aviv University och en av de ledande israeliska immunologerna, har skrivit ett öppet brev där han skarpt kritiserar den israeliska – och faktiskt globala – hanteringen av coronavirus-pandemin.

∗∗∗

Hälsoministeriet, det är dags att erkänna misslyckande

I slutändan kommer sanningen alltid att avslöjas, och sanningen om coronaviruspolitiken börjar avslöjas. När de destruktiva begreppen kollapsar ett efter ett finns det inget annat kvar än att berätta för experterna som ledde hanteringen av pandemin – vi sa det till er.

Två år för sent inser du äntligen att ett luftvägsvirus inte kan besegras, och att varje sådant försök är dömt att misslyckas. Du erkänner det inte, för du har nästan inte erkänt några misstag de senaste två åren, men i efterhand står det klart att du har misslyckats kapitalt i nästan alla dina handlingar, och även media har redan svårt att täcka din skam. .

Du vägrade erkänna att infektionen kommer i vågor som bleknar av sig själva, trots år av observationer och vetenskaplig kunskap. Du insisterade på att tillskriva varje nedgång av en våg enbart till dina handlingar, och genom falsk propaganda "övervann du pesten." Och igen besegrade du den, och igen och igen och igen.

Du vägrade erkänna att masstester är ineffektivt, trots att dina egna beredskapsplaner uttryckligen säger det (”Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, s. 26).

Du vägrade erkänna att tillfrisknande är mer skyddande än ett vaccin, trots att tidigare kunskaper och observationer visar att icke-återhämtade vaccinerade personer är mer benägna att bli smittade än tillfrisknade. Du vägrade erkänna att de vaccinerade är smittsamma trots observationerna. Baserat på detta hoppades du uppnå flockimmunitet genom vaccination - och du misslyckades med det också.

Du insisterade på att ignorera det faktum att sjukdomen är dussintals gånger farligare för riskgrupper och äldre vuxna, än för unga människor som inte tillhör riskgrupper, trots kunskapen som kom från Kina redan 2020.

Du vägrade att anta "Barrington-deklarationen", undertecknad av mer än 60 000 vetenskapsmän och medicinsk personal, eller andra sunt förnuftsprogram. Du valde att förlöjliga, förtala, förvränga och misskreditera dem. Istället för rätt program och personer har du valt yrkesverksamma som saknar relevant utbildning för pandemihantering (fysiker som chefsrådgivare, veterinärer, säkerhetsansvariga, mediapersonal och så vidare).

Du har inte satt upp ett effektivt system för att rapportera biverkningar från vaccinerna, och rapporter om biverkningar har till och med raderats från din Facebook-sida. Läkare undviker att koppla biverkningar till vaccinet, så att du inte förföljer dem som du gjorde med några av deras kollegor. Du har ignorerat många rapporter om förändringar i menstruationsintensitet och menstruationscykeltider. Du gömde data som möjliggör objektiv och korrekt forskning (till exempel tog du bort uppgifterna om passagerare på Ben Gurion flygplats). Istället valde du att publicera icke-objektiva artiklar tillsammans med ledande Pfizer-chefer om vacciners effektivitet och säkerhet.

Oåterkallelig skada på förtroende

Men från höjden av din hybris har du också ignorerat det faktum att i slutändan kommer sanningen att avslöjas. Och det börjar avslöjas. Sanningen är att du har fört allmänhetens förtroende för dig till ett aldrig tidigare skådat bottenläge, och du har urholkat din status som auktoritetskälla. Sanningen är att du har bränt hundratals miljarder siklar till ingen nytta – för att ha publicerat hot, för ineffektiva tester, för destruktiva nedstängningar och för att ha stört livets rutin under de senaste två åren.

Du har förstört utbildningen för våra barn och deras framtid. Du fick barn att känna sig skyldiga, rädda, röka, dricka, bli beroende, hoppa av och bråka, vilket skolchefer runt om i landet intygar. Du har skadat försörjningen, ekonomin, mänskliga rättigheter, psykisk hälsa och fysisk hälsa.

Du förtalade kollegor som inte gav upp till dig, du vände folket mot varandra, delade upp samhället och polariserade diskursen. Du stämplade, utan någon vetenskaplig grund, människor som valde att inte vaccinera sig som fiender till allmänheten och som spridare av sjukdomar. Du främjar, på ett aldrig tidigare skådat sätt, en drakonisk politik för diskriminering, förnekande av rättigheter och urval av människor, inklusive barn, för deras medicinska val. Ett urval som saknar någon epidemiologisk motivering.

När du jämför den destruktiva politik du för med den sunda politiken i vissa andra länder – så kan du tydligt se att förstörelsen du har orsakat bara har lagt till offer utöver de som är sårbara för viruset. Ekonomin du förstörde, de arbetslösa du orsakade och barnen vars utbildning du förstörde - de är överskottsoffren enbart som ett resultat av dina egna handlingar.

Det finns för närvarande ingen medicinsk nödsituation, men du har odlat ett sådant tillstånd i två år nu på grund av maktlust, budget och kontroll. Den enda nödsituationen nu är att ni fortfarande sätter politik och håller enorma budgetar för propaganda och psykologisk ingenjörskonst istället för att styra dem till att stärka hälso- och sjukvården.

Denna nödsituation måste upphöra!

Professor Udi Qimron, Medicinska fakulteten, Tel Avivs universitet

 Länk till originalartikeln:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?