12. jan, 2022

Doktor Hanna Åsberg berättar den obehagliga sanningen

Den svenska läkaren Hanna Åsberg tog ”time out” från karriär och vidareutbildning för att upplysa om och vara med att bekämpa det upprörande och totalt ovetenskapliga sätt som sjukvård och myndigheter hanterat den s.k. ”covid-pandemin” på.

Hon var med och bildade gruppen ”Bota Sverige”, som jobbar vidare, när nu Hanna återgått till sin vanliga verksamhet som läkare.

I en intervju med Jesper Johansson berättar hon något om den galenskap som tycks ha drabbat många de senaste två åren – och som helt i onödan kostat många människor i Sverige (och i hela världen) både liv och hälsa.

Hon nämner bl.a. det anmärkningsvärda förhållandet att Covid-19 har ungefär samma dödlighet som den vanliga säsongsinfluensan. Detta är ganska lätt att konstatera via officiell statistik, som visar att vi knappt haft någon överdödlighet generellt under tiden ”pandemin” pågått.

Sedan har man (avsiktligt!) manipulerat statistiken, så att alla som fått ett positivt utslag via PCR-text automatiskt registrerat som ”död av Covid-19” - även om dödsorsaken varit en helt annan. Detta också trots att man vet, att PCR-testen är fullkomligt odugliga i detta sammanhang!

Hanna Åsberg berättar också om det helt kriminella sättet läkare använt för att per telefon ordinera ”palliativ vård” - som resulterat i att man satt in lugnande, ångestdämpande och andningshämmande medel för patienter – som då avlidit, trots att de i många fall skulle ha överlevt, om de fått adekvat vård. Upprörande fall av missriktade ”barmhärtighetsmord” av människor som inte varit dödligt sjuka!

Hon nämner också det oerhört upprörande förhållandet att alla som påpekar oegentligheter och rent fusk inom vården hindras från att berätta och uttrycka sin mening. Det tillåts alltså ingen debatt, utan endast vaccinförespråkarna och företrädare för den officiella åsikten om ”pandemin” släpps fram i media. Även de sociala mediernas plattformar (Facebook, Twitter, Youtube etc.) utövar en stenhård censur – och stänger obönhörligt av alla konton, där någon framför avvikande uppfattning.

Följden är alltså att allmänheten får en helt snedvriden uppfattning – och tror att ”vetenskapen” är entydigt överens t.ex. om att vaccinerna är bästa sättet att häva pandemin! Detta är helt fel!

Grundlagsskyddade fri- och rättigheter gäller inte längre. I skydd av ”pandemilagen” har regeringen tagit sig friheten att utan riksdagens godkännande införa vilka hårda restriktioner som helst. Ett förfärligt övergrepp på en hel befolkning! Och media spelar med i detta. De som skulle vara allmänhetens skydd mot sådana övertramp uppträder som vaccinmånglarnas företrädare – och tjatar dag ut och dag in om att ”alla måste vaccinera sig”! En fullkomligt unik situation i vår demokratis historia!


Länk till intervjun:

https://www.bitchute.com/video/cIC6YF4X05ip/?


Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?