11. jan, 2022

El Salvador vs Sverige - en jämförelse

(Repris från september 2021)

El Salvador är ett av världens fattigaste länder, Ett litet land i Centralamerika med ca 6,5 miljoner invånare. Svagt utvecklad infrastruktur, få läkare och undermålig hälsovård.

Sverige är ett rikt land, ca 10 miljoner invånare, 4,2 läkare per 1000 invånare (långt över genomsnittet i världen), hög materiell standard och en sjukvård som varje år kostar miljarder!

Hur kan en jämförelse mellan dessa länder utfalla, om man ser till den nu synnerligen aktuella ”Covid-pandemin”? Jo, det visar sig att god ekonomi och god hälsa inte alltid sammanfaller.

Enkel grundläggande kunskap och vanligt logiskt tänkande tycks kunna vara långt effektivare inom sjukvården än välfylld budget och ängslig auktoritetstro och lydande av läkemedelsindustrins diktat!

I El Salvador har man på kort tid dramatiskt minskat antalet dödsfall i Covid-19! Och detta genom att enkelt (och helt gratis) distribuera precis de ingredienser, som svenska läkare och myndigheter VARNAR för.

I ett litet ”kit”, som distribueras till alla som diagnosticerats med Covid-19, till deras familjemedlemmar och till dem som bor i områden, där smittan är särskilt spridd, finns precis de ämnen man vet kan förebygga och bota Covid-19.

Det lilla paketet innehåller alltså följande:

Acetaminofen - 500 mg (febernedsättande och smärtstillande medel av typ Alvedon).

Vitamin C - 100 mg (alldeles för lite – borde vara minst 20 ggr mer).

Zink - 50 mg

Vitamin D3 - 2000 IE (borde vara minst det dubbla)

Aspirin – 100 mg (Acetylsalicylsyra; smärtstillande, antiinflammatoriskt och motverkar blodproppar)

Ivermectin – 6 mg (känt som effektivt botemedel och förebyggande medel mot Covid-19)

Man uppger att denna distribution minskat antalet dödsfall med mer än 50 % i El Salvador. Och det finns skäl tro, att ökning av doserna C-vitamin och vitamin D3 ytterligare skulle öka effekten till kanske över 90 % - vilket man sett på andra håll (som Japan, vissa stater i Afrika och i Indien).

Det är oerhört frustrerande att uppleva, hur man i Sverige, och i många andra länder, på allt sätt försöker förhindra denna enkla och billiga metod att förebygga och bota Covid-19. Det betyder att det varje dag världen över dör människor, som enkelt hade kunnat räddas. Och det betyder att intensivvårdsavdelningar blockeras av Covid-patienter, som aldrig behövt läggas in på sjukhus – ens på vanliga behandlingavdelningar, om de bara fått förebyggande och botande insatser av det slag man nu ger sina medborgare i El Salvador. En fullständigt outhärdlig tanke!

Särskilt också när man tänker på, att de injektioner som nu människor skräms att ta i stort sett är alldeles onödiga. Att man kallar dem ”vacciner” gör inte att de ÄR vacciner i egentlig mening, och riskerna har redan visat sig vara betydande – trots att vi än sett mycket litet av de långsiktiga biverkningarna.

Vi satsar nu alltså många miljarder på ytterst riskfyllda och dyra preparat, trots att mycket billiga, säkra och enkla medel finns tillgängliga och gör dessa ”vacciner” helt onödiga!

Ordet ”skandal” är århundradets understatement!

Länken till den intervju, som texten bygger på, har du här:

Senaste kommentaren

14.07 | 05:50

Hej! Man försöker skrämma oss från att äta bittra aprikoskärnor. Jag och min fru har ätit ca 10 st varje dag i fem år nu - utan några problem!

12.07 | 11:22

Hej! Jag sökte efter aprikoskärnor för att prova äta men då såg jag en varning om dem .. är det så att man inte kan äta vissa kärnor eller?
https://mittkok.expressen.se/artikel/livsmedelsverkets-varni

27.04 | 11:27

Statiner sänker kolesterolet och fungerar som plackhämmare, enligt min läkare. Jag har tagit bort statiner just nu, men finns något alternativ till att hålla placket på plats?

27.04 | 09:01

Var just hos en doktor som sa att bröstcancer inte påverkas av kosten överhuvudtaget möjligtvis vissa andra cancerformer kan kosten har en viss påverkan. Va, hör dom inte hur dom låter?